Herea şi Lucescu jr. au explicat cum au ajuns să lucreze împreună

Ovidiu Herea Costin Lazăr

Au colaborat bine la Rapid, acum s-au regăsit la o distanţă de trei ani şi peste 500 de kilometri, în Grecia. Ovidiu Herea şi Răzvan Lucescu au povestit la Dolce Sport ce planuri au la Xanthi Skoda.

Aproape trei ani au trecut de la ultimul meci al lui Herea în Liga I. În iulie 2015 a semnat cu Xanthi, după două sezoane petrecute la Sion. „Am decis ca e mai bine pentru mine sa plec, intrasem in ultimul an cu Sion si nu regret ca am facut aceasta alegere. Ii anuntasem ca vreau sa imi reziliez contractul, agentul meu luase legatura cu mai multe echipe, apoi am discutat cu Mister si am decis ca e cea mai buna varianta pentru mine. Sper sa fac un an cat mai bun, a spus Herea la Dolce Sport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Va spun sincer ca nici macar nu l-am propus eu pe Ovidiu la Xanthi, ci a venit dinspre managerul clubului. El a discutat cu mine si eu am spus da. Asa se lucreaza la Xanthi, a povestit și Răzvan Lucescu pentru Dolce Sport. Xanthi a încheiat anul cu trei meciuri fără înfrângere și, chiar dacă echipa este momentan pe locul 12 în Grecia, la șase puncte de ultimul loc de play-off, Herea are speranțe mari pentru sezonul de primăvară.

Obiectivul nostru este sa castigam fiecare meci in parte, iar la sfarsitul campionatului speram sa fim cat mai sus in clasament. De ce nu?, putem sa jucam si play-off„, a mai spus Herea la Dolce Sport.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.