EXCLUSIV / Batin între Rapid şi Germania

Rapid încearcă să dea o lovitură pe piaţa transferurilor în această pauză de iarnă şi să-l transfere pe Paul Batin. Atacantul de 28 de ani este liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani, ultima echipă la care a jucat în Liga 1. Conform surselor 1923.ro, Batin este tentat de o experienţă la Rapid, chiar şi în liga a doua, având în vedere că nu se ia în calcul decât varianta promovării, însă în calea realizării transferului se află momentan un obstacol major: dorinţa atacantului de a juca în străinătate. Partea bună este că singura ofertă concretă pe care, se pare, acesta o are momentan, este de la Energie Cottbus.

Paul Batin este din Baia Mare, la fel ca şi Vasile Miriuţă, antrenorul echipei germane, iar acesta insistă pentru transferul atacantului român. Problema este că Energie Cottbus joacă în acest moment la un nivel foarte scăzut, fiind la mijlocul clasamentului în a treia ligă din Germania. Aşadar, fără şanse la promovare, Batin ar putea totuşi să opteze pentru Rapid, având în vedere că acesta ar fi primul club cu pedigree din cariera sa. Un eventual transfer al lui Batin ar rezolva şi pentru Dan Alexa multe probleme, având în vedere experienţa vârfului.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Paul Batin a jucat până acum la UTA, Pandurii, FC Braşov, CFR Cluj şi FC Botoşani, trecându-şi în palmares 155 de meciuri oficiale, 39 de goluri şi 24 de pase de gol. În cazul în care ar fi transferat la Rapid, Batin ar avea cele mai mari şanse să fie titular în centrul ofensivei, având în vedere că singurul concurent pe post în acest moment ar fi Patrcik N’Koyi, dar olandezul îndeplineşte mai mult rolul de al doilea vârf.

CITEȘTE ȘI  BILETE | Se găsesc și la case pentru Rapid - Farul. Detalii

1 COMENTARIU

  1. toti rapidistii sunt nerabdatori sa vada cit mai repede lista noilor achizitii ,dar speram sa fie jucatori cu experienta necesara pentru a ajuta rapidul sa se intoarca in liga 1, acolo unde este locul si valoarea RAPIDULUI!

LĂSAȚI UN MESAJ