Rapid

Valerii Moraru: „Începând de azi renunţ la acţiuni!”

Imediat după meci, un grup de aproximativ 20 de suporteri de la tribuna a doua au atacat-o pe Violeta Moraru, soția principalului finanțator al giuleștenilor, Valerii Moraru. Suporterii au dat cu picioarele în mașină și au înjurat-o pe ea și pe băiatul ei.

A fost foarte neplacut, nu m-am speriat asa tare, dar a fost foarte urat sa fiu injurata asa si sa imi fie lovita masina. Noroc ca apucasem sa urc in masina si, dupa un timp, au aparut si jandarmii. Dar voi face plangere ca acei suporteri sa fie interzisi pe stadion. Am recunoscut unii dintre ei din acel grup de la tribuna a doua, a povestit Violeta Moraru pentru Dolce Sport.

Imediat după ce a auzit de aceste incidente, Valerii Moraru a anunțat că a luat decizia de a renunţa la pachetul de acţiuni pe care le deţine la clubul giuleştean.

Suporterii acţionari, ei şi grupul lor de la Tribuna a II-a, mi-au atacat familia după meci. I-au înjurat, i-au ameninţat, au dat cu pumnii şi picioarele în maşină… aşa ceva nu se poate. Este inadmisibil. Începând de azi eu renunţ la acţiunile pe care le deţin. Pe mine nu mă mai interesează Rapidul. Cine vine primul şi vrea acţiunile i le cedez. Dacă nu, le dau înapoi suporterilor acţionari de la care le-am şi luat anul trecut, a declarat acţionarul pentru Mediafax.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. 20 de animale tin cutitul la beregata Rapidului. Ce au avut cu femeia? Ii reproseaza ca nu are atitia bani cit ar dori ei?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.