Rapid Bucureşti – Rapid CFR Suceava, meci cu multe goluri!

Cu Rapid Suceava am jucat în liga a doua şi acum două sezoane. A fost, conform multor informaţii, prima dată în istoria Rapidului când a jucat împotriva unui adversar cu acelaşi nume. La nivel naţional, fiindcă în trecut am întâlnit şi eliminat Rapid Viena din Cupa Cupelor. Revenind acum la întâlnirile cu bucovinenii din urmă cu două stagiuni, trebuie să amintim că ambele partide au fost unele cu multe goluri. Au fost două pentru că Rapid CFR Suceava nu a reuşit să ajungă atunci în play-off.

Acum însă s-ar putea să o facă. Până atunci însă, joacă pe Giuleşti în sezonul regulat, având acelaşi număr de puncte ca şi Rapidul din Giuleşti. Dacă ne gândim la meciul precedent cu noi gazde, dar jucat pe stadionul Astra din Ploieşti, din cauza unei suspendări, care s-a consumat în primăvara lui 2014, n-ar trebui să avem prea mari emoţii. Atunci am învins cu 5-1, mulţumită dublelor lui Daniel Niculae şi Daniel Pancu, dar şi a unei reuşite venite de la Mădălin Martin. E drept, dintre cele cinci goluri, două au venit în prelungirile partidei, iar marcatorii primelor patru nu se mai află acum la Rapid.

Chiar şi aşa, ascendentul moral, valoarea lotului actual şi avantajul terenului propriu ar trebui să reprezinte garanţia că luni nu vom avea emoţii şi că ne vom duce la trei puncte în faţa sucevenilor. În acelaşi timp însă, ne amintim că acum aproape doi ani, nu reuşeam decât un 2-2 chinuit, cu aceeaşi echipă, dar pe terenul lor, la Suceava. Rapid CFR ne-a chinuit atunci, iar unul dintre cei mai buni jucători ai lor a fost Andrei Cerlincă, om care acum se află în lotul Rapidului. Aşadar, zece goluri în două partide, o medie de cinci pe meci şi o surpriză. Acum nu mai avem nevoie de surprize. Nici măcar multe goluri nu e musai să fie. Ar fi bun şi 1-0. Orice numai să ne consolidăm poziţia de lider şi să facem uitată ruşinea de la Pojorâta.

CITEȘTE ȘI  INFO | Trei meciuri în opt zile pentru FC Rapid 1923

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

1 COMENTARIU

  1. Meciul precedent nu s-a jucat pe „batranul nostru stadion”, ci pe Astra din Ploiesti (pentru ca din seria pedepselor si pentru ca suspendare). Iar daca sucevenii „joacă pe Giuleşti în sezonul regulat, având acelaşi număr de puncte ca şi Rapidul din Giuleşti”, chiar si in cazul doritei victorii, tot o sa fie cam greu spre imposibil sa ne iasa faza cu „ne vom duce la şase puncte în faţa sucevenilor” :-). Nu, n-am cautat sa fiu carcotas aiurea, doar ziceam si eu, asa. Succes baietilor luni seara!

LĂSAȚI UN MESAJ