Rapid

Moraru: „Nu ne speriem din atât!”

Soţia finanţatorului a vorbit pentru gsp.ro la rece despre subiect: „Valerii e foarte supărat, dar nu vom renunţa! Nu ne speriem din atît. Suporterii au văzut că el nu mai vine la meciuri şi au început să fie violenţi cu mine, sperînd că vom ceda într-un final presiunilor şi vom face ca ei. Nu vor obţine nimic de la noi. Fac tot felul de mizerii de acest gen. Anul trecut au aruncat cu petarde şi noi am plătit 100.000 de euro amenzi, bani ce puteau intra în club”.

Violeta Moraru a mai declarat, tot conform gsp.ro: „Nu ne-a cerut nimeni direct bani, dar diverse persoane ne-au spus că problemele cu galeria se pot rezolva într-un anumit fel, înțelegi voi ce vreau să spun. Numai că noi nu sîntem de acord cu așa ceva!”

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Domnul Moraru de ce nu ii identificati pe camere si sa le interziceti prezenta pe stadion? ar fi solutia cea mai simpla ca acesti derbedei sa nu mai intre pe stadion. Si faceti foarte bine ca nu le dati bani. A face galerie nu este un job care trebuie platit. faci galerie ca iubesti sau nu o echipa.

  2. Raducanu, Lupescu, Motroc, Dan, Greavu, Dinu, Dumitru, Nasturescu, Dumitriu, Ionescu, Codreanu!!!! Echipa primului titlu in 1964, cand am venit pe jos de la Ploiesti und s-a disputat ultimul meci (0-0). Respecti-ne pe noi, superterii mai in varsta, respectati stadionul si echipa! Nu va bateti joc de soarta unei legende! Rapid are nevoie de suporteri, nu de lichele violente si iresponsabile. Plecati din tribunele pe care nu meritati sa ocupati locuri. NU VIOLENTEI!!!!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.