Rapid

Gest de mare rapidist al lui Gigi Corsicanu’

Rapid TV a prezentat povestea unuia dintre suporterii afectaţi de faptul că Rapid va juca cu Clinceni joi şi nu sâmbătă, aşa cum ar fi trebuit conform programului. Vă redăm mai jos, integral, scrisoarea deschisă a lui Marius Grigoraş din Timişoara, dar şi reacţia de mare rapidist a lui Gigi Corsicanu’ pe care şi-a expus-o prin intermediul unui comentariu.

Unul dintre suporterii rapidiști din Timișoara ne-a rugat să prezentăm poziția lui, și a altor suporteri din provincie, în legătură cu mutarea partidei cu Clinceniul, de sâmbătă, pentru joi.

„Catre clubul Rapid,

Cu parere de rau, doresc sa imi exprim nemultumirea fata de deciziile luate cu privire la meciurile disputate de clubul pe care il iubesc. Se pare ca interesul televiziunilor primeaza in fata prezentei suporterilor pe stadion. Sunt un sustinator al Rapidului care locuieste in Timisoara, iar din dorinta de a fi cat mai aproape de echipa, am decis sa vin la meciul care era stabilit initial pe data de 03.10.2015, impotriva echipei FC Academica. Cu bucurie si entuziasm, am decis sa-mi achizitionez ieri, 25.09.2015, biletul de tren cu care urma sa ajung la Bucuresti. Credeam ca nimic nu ma va mai putea opri sa imi sustin echipa, chiar de pe stadion. Dar asa cum am mentionat anterior, nu prezenta suporterilor conteaza, dovada fiind mutarea meciului joi, de la ora 19:00. Bineinteles ca imi va fi imposibil sa mai pot veni la meci si incep sa ma gandesc, cu tristete, sa renunt (cel putin pentru o perioada) in a mai face eforturi si a veni sa-mi vad Rapidul drag, ca o forma de protest. Consider ca aceasta mutare a meciurilor in timpul saptamanii (in speta, joi) este o lipsa de respect fata de fanii care nu locuiesc in Bucuresti, sau in apropierea acestuia. Inteleg faptul ca televiziunea ia decizia, dar cred ca si dumneavoastra aveti un cuvant de spus.

In speranta ca veti reflecta asupra situatiei, astept o decizie care sa faciliteze prezenta suporterilor din tara la stadion si nu indepartarea acestora.

Cu stima,
Marius Grigoras”

Ca reacţie la strigătul de indignare al lui Marius, Gigi Corsicanu a sărit imediat în ajutorul fratelui său rapidist. Astfel, fostul lider al galeriei vişinii a postat un comentariu prin care îi oferă timişoreanului cazare, dar şi achitarea contravalorii biletului de tren. Mai mult, alt suporter rapidist s-a oferit să ajute cu cazare la rândul său, este vorba despre Andrei Manglutescu.

reactie gigi corsicanu

suporter solidar

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Inteleg din acest articol ca un post tv va transmite partida si a conditionat data si ora de disputare. Este corecta presupunerea? Cine va transmite meciul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.