Rapid

Săpun şi Nico, atac la Valerii Moraru

La meciul din Giuleşti, Rapid – Al Ittihad 1-1, au fost prezenţi mai mulţi suporteri de lux ai giuleştenilor. Legende precum Rică Răducanu, Marius Şumudică, Daniel Niculae sau Cristian Săpunaru n-au lipsit din tribune. Mai mult, ultimii doi au lansat un atac dur prin intermediul paginii de Facebook a fiecăruia, în care, chiar dacă nu dau nume, îi cer socoteală patronului Valerii Moraru pentru activitatea sa din momentul în care a fost la echipă.

niculae sapunaru

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Interese si atit, baietii ce au facut sa ajute Rapidul? sint la echipa ,lupta sa o aduca unde au dus-o? vorbesc pe la Digi si apoi brusc vor sa devina fotbalisti doar ca nu mai au timp sa se antreneze pt ca mai mereu se apuca tirziu. Respect nimic de zis ca au incercat ,dar daca nu am reusit sa ne salvam cu totii si daca tot nu joaca nicaieri sa vina sa joace in Giulesti si astfel se ajuta si pe ei si pe noi.

  2. Inteleg ca Abramovic a facut oferta in scris iar basarabeanul se caca pe el ca nu ii convine suma.

    Poate inteleg gresit? Daca basarabeanul pleaca „afara din Giulesti„, vine cumva Donald Trump sa finanteze afacerea?

    Sta lumea la coada cu valizele de bani la Prorapid?

    Nu vreau sa ma lansez in comentarii rautacioase, incerc doar sa inteleg. Cam ce asteapta Niculae si Sapunaru de la sacagiu? Sa mute ploaia? O muta. Si pe urma?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.