Rapid

Rapid își ia fundaș italian, pe Grassi

Învingătoare în prima etapă a ligii secunde, Rapid continuă să se întărească, pentru ca Dan Alexa să aibă șanse cât mai mari la o promovare imediată în primul eșalon. Ultimul transfer realizat de Valerii Moraru este unul cu adevărat impresionant.

Giuleștenii au semnat luni pe trei sezoane cu un fost rival al lui Dan Alexa, iar acesta este anunțat titular în meciul de duminică seară, contra Farului. Fundașul central italian Davide Grassi a jucat în prima ligă scoțiană la FC Dundee și Aberdeen și e foarte bine cunoscut de actualul antrenor al giulestenilor, ambii jucând în Cipru, iar Grassi fiind chiar căpitan la Aris Limassol!

Născut la Montecchio, Grassi a început fotbalul la Cattolica, dar a plecat în Spania în 2007, unde a evoluat în ligile inferioare. Aberdeen l-a adus în 2009, iar de atunci Grassi a mai trecut pe la Sorrento, Triestina, FC Brussels, Dundee, Aris Limassol și VfL Osnabruck (Germania).

Cu o înălțime de 1,92 metri, fundașul central de 29 de ani este evaluat la suma de 225.000 de euro, el fiind fotbalist de picior stâng, care poate acoperi și un post în flanc. Sezonul trecut a jucat 26 de partide în toate competițiile la Osnabruck, în liga a treia din Germania.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.