Rapid

EXCLUSIV / Ianovschi a câştigat vestiarul

Lotul Rapidului din acest moment este unul extrem de subţire valoric, cel puţin la prima vedere. Totuşi, atmosfera pare să fie una bună, având în vedere că cel puţin din punct de vedere al colaborării dintre fotbalişti şi staff-ul tehnic lucrurile sunt pe făgaşul potrivit. Echipa 1923.ro a făcut un portret sugestiv al lui Mihai Ianovschi, bazat pe mai multe mărturii şi opinii ale celor cu care lucrează. Cheia coabitării este, în primul rând, cea că antrenorul s-a făcut plăcut de jucătorii pe care îi are acum la dispoziţie.

„Ianovschi este tobă de carte şi un profesionist desăvârşit. Ştie să fie apropiat de jucători, dar şi să se impună prin respect. De exemplu, o dată un jucător a ţipat la el în timpul unui antrenament. Mihai n-a zis nimic, dar a doua zi, la antrenament, l-a ţinut într-o şedinţă de 15 minute, de faţă cu toţi. I-a explicat, foarte calm, că aici e o familie şi că nu sunt tolerate astfel de gesturi. E calm, ştie să explice, face antrenamente de calitate. Are tot ce-i trebuie să antreneze Rapid în acest moment„, au dezvăluit sursele 1923.ro.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. E frumos ce se spune aici despre domnul Ianovschi, dar personal imi pare un articol scris la alibi. Imi da senzatia ca problemele despre care se spunea ca ar fi aparut recent intre patron si presedinte-antrenor sunt mai mari decat s-a lasat sa se inteleaga. Aceasta postare arata de parca ar fi menita sa pregateasca cititorii cu o apropiata confirmare a despartirii mult inainte de vreme de Florin Marin – „iata, totusi, Mihai Ianovschi, vedeti dumneavoastra, asa si pe dincolo, e potrivit sa antreneze Rapidul etc. etc.”. Cu tot respectul pentru toba de carte si calmul etalate – nu cred ca domnul Ianovschi are in momentul asta experienta necesara antrenarii Rapidului, cu-atat mai mult daca se doreste promovarea din primul an si in plus nici nu exista in lot cine stie ce valoare. Nu sunt vreun fan al domnului Florin Marin, care-mi pare mai degraba depasit de fotbalul modern, al anilor pe care-i traim, dar cu toate astea dumnealui macar e antrenor de „ceva” mai multa vreme decat domnul Ianovschi. Care, din ce am inteles, nici n-ar fi un fost jucator, ci arbitru – si-nca de divizia B. Pe bune? Asta sa fie antrenorul care poate scoate de par Rapidul din mocirla in care risca sa se afunde tot mai tare? Ma indoiesc, desi in acelasi timp imi doresc foarte mult sa ma insel.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.