Rapid

Săpunaru îl avertizează pe Moraru: „Nu văd rezultate în scurt timp!”

Cristi Săpunaru l-a criticat voalat pe patronul Rapidului, Valerii Moraru şi a vorbit şi despre ofertele pe care le are în acest moment.

„Am plecat de la Rapid, așa cum a făcut-o și Nico. Sunt în discuții cu mai multe cluburi, este și Bari printre ele. M-au dorit și cluburi din România, bineînțeles, dar eu vreau să joc în străinătate. Ne terorizează pe amândoi (n.n. Săpunaru și Daniel NiculaeDani Coman, dar i-am explicat de ce este vorba, știe și el bine. Sper să câștige campionatul alături de Marius Șumudică. Îi urez mult succes domnului Moraru, dar nu prea văd rezultate în scurt timp. Părerea mea și a lui Nico nu au fost luate în seamă, se pare că dânsul are alte idei. Pancu este un rapidist convins și poate ajuta clubul de oriunde. Cineva (n.n. Valerii Moraru) a spus vorbe despre Pancu și vrea să-l pună acum președinte”, a declarat Săpunaru la DigiSport.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Cand Juventus a retrogradat din cauza meciurilor trucate nici Del Piero nici Nedved si multi altii ca ei nu au plecat. Nu stiu sume, contracte, detalii, tu si Nico la final de cariera trebuia sa ramaneti langa echipa. Ce ati vorbit cu Moraru ? ce este rau ? ce este bun ? asa se construieste ceva, sa vorbesti in coada de peste, oricine o poate face. Te iubesc enorm si pe tine si pe Nico, pe Pancone, dar cum sa pleci in serie B in Italia si sa lasi Rapidul ? Sunt sigur ca si tu si Nico nu pentru bani mai jucati acum la final de cariera….ATUNCI ?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.