Diverse

Răzvan Raţ, pus pe liber de PAOK Salonic!

Din titular incontestabil și pasator obișnuit la golurile lui PAOK,internaționalul român Răzvan Raț (34 de ani) a ajuns indezirabil la Salonic! Antrenorul croat Igor Tudor (37 de ani), fost fundaș la Juventus, l-a trimis pe Raț la echipa a doua, alături de alți doi fotbaliști.

Site-ul INPAOK.gr scrie că Raț, Maarten Mertens și Eyal Golasaau fost anunțați de directorul sportiv Frank Arnesen că de luni se vor pregăti cu echipa a doua, deoarece Igor Tudor nu mai mizează pe ei. Acesta vrea să implementeze sistemul 3-5-2 la PAOK, situație în care nu mai are nevoie de un fundaș stânga de profilul lui Raț.

Este de așteptat ca cei trei jucători să se despartă amiabil de PAOK în zilele următoare, conducerea grecilor încercând să le găsească noi angajamente. Nu au existat disensiuni între cei trei fotbaliști și conducerea lui PAOK, fiind de așteptat ca situația să nu dureze foarte mult. Raț a jucat 30 de minute, ca rezervă, în ultimul meci disputat de PAOK, 6-0 în preliminarii UEL, cu Lokomotiva Zagreb.

Sezonul precedent, Răzvan Raț a disputat 30 de partide, 27 ca titular, reușind 3 goluri. El a fost semnat de PAOK în 2014, de laRayo Vallecano, unde a jucat 10 partide în sezonul 2013/2014.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.