Rapid

RAPID E TOT!

Faptul că luna trecută peste 72.000 de oameni ne-au vizitat site-ul (detalii AICI), reprezintă pentru noi un motiv de mândrie, dar implică și o imensă responsabilitate. Vom continua să avem ca și condiție imperativă RESPECTUL oferit Rapidiștilor de pretutindeni, oferindu-le cele mai noi informații cu privire la situația echipei, tratând cu maximă seriozitate evenimentele actuale din viața clubului RAPID, dar în același timp vom pune la loc de cinste evenimentele trecute din viața clubului nostru, evenimente care au contribuit din plin la gloria celor 92 de ani pe care Rapidulețul i-a împlinit de curând.

În cei 3 ani de activitate, am primit din partea Rapidiștilor, pe lângă laude și încurajări, diverse reproșuri, cărora le-am oferit o foarte mare atenție, dând șansa celor care credeau, uneori pe bună dreptate, alteori nu, că direcția în care merge site-ul nu este una bună pentru RAPID și RAPIDIȘTI, să participe activ prin scrierea unor articole care să scoată în evidență dragostea lor pentru Rapid. Unii au dat curs invitației noastre, alții nu, dar asta nu-i face cu nimic mai lipsiți de importanță atunci când vine vorba despre RAPID! Una peste alta, tocmai de aceea RAPIDUL este atât de frumos!

Rapid e tot. Și când spunem asta nu o facem doar subiectiv, datorită faptului că noi suntem rapidiști, ci avem un argument cât se poate de solid: dacă fanii altor echipe văd în echipa lor un simbol al unei lupte, alți fani ai altor echipe văd în echipa lor un simbol al renașterii și exemplele de fani care văd în echipa lor, toți laolaltă, același lucru, pot continua la nesfârșit, noi, suporterii Rapidului, vedem în echipa noastră, fiecare-n parte, ceva diferit.

De aceea, această echipă nu poate avea  un conducător care să fie pe placul tuturor niciodată. Și asta pentru că la un simplu calcul matematic, atunci când ai în față 100 de persoane cu 100 de păreri diferite, orice ai face, dezamăgești pe 99 dintre ei.

De aceea, această echipă nu se poate schimba niciodată. Va continua să îndeplinească visuri, va continua să transpună în realitate coșmaruri.

Da, Rapid e tot, datorită fanilor săi care văd în Rapid, fiecare în parte, ceva diferit, dar care au în comun ceva sublim: o dragoste nebună, o iubire cum vezi numai în povești. Pe care, de asemenea, iar asta-i și frumusețea, dar și urâțenia din tot ce-nseamnă ”tot”, și-o exprimă diferit. Fiecare-n parte!

Haideți să ne strângem laolaltă uniți de dragostea pentru RAPID, căci acest site nu este numai al nostru, al celor care îl administrăm, ci al nostru al  RAPIDIȘTILOR DE PRETUTINDENI! Vă invităm să vă abonați la newsletterul nostru pentru a va ține în permanență informați cu noutățile pe care vi le vom publica pe site.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

*Prin completarea formularului va exprimati totodata si acordul de a primi notificari periodice din partea 1923.ro. Intotdeauna, mesajele trimise vor fi insotite de optiunea ”Dezabonare” pe care o puteti folosi in cazul in care nu mai doriti sa primiti notificari din partea noastra.

**Prelucrarea datelor cu caracter personal este efectuată exclusiv în scopuri jurnalistice.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.