Rapid

Cine va fi președinte?

Valerii Moraru nu bate în retragere, deși Rapidul nu a reușit să evite retrogradarea, în ciuda unor masive transferuri făcute în iarnă, care s-au dovedit de prisos. Finanțatorul caută acum președinte, unul cu nume. Și un antrenor.

Omul de afaceri moldovean are mai multe piste pentru a aduce în fruntea clubului un nume cu rezonanță, care să diriguiască destinele clubului din Grant în așa fel încît peste un an echipa să se bată, din nou, cu Steaua și cu Dinamo.

După ce l-a pierdut în iarnă pe Dinu Gheorghe, acum președinte la Dinamo, Valerii Moraru și-a întreptat atenția către fratele președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Vicențiu Iorgulescu este cel pe care patronul Rapidului îl vrea musai la conducerea clubului. În acest sens, Moraru i-a înaintat acestuia oferta. FANATIK.RO a aflat că a avut loc deja o întîlnire între cei doi. Vinerea trecută, patronul Rapidului i-a prezentat în față lui Iorgulescu oferta, aceea de a deveni președintele clubului din liga a doua. Fratele boss-ului de la Ligă a părut interesat de propunerea lui Moraru și i-a cerut un timp de gîndire, pentru a analiza la rece oferta.

Gigi Corsicanu, la masa negocierilor!

Valerii Moraru nu a venit singur la întîlnirea cu Vicențiu Iorgulescu. El l-a luat și pe Gigi Răducan, cunoscut Gigi Corsicanu, liderul din umbră al ”Peluzei”. Asta ca un semn că vrea pace cu fanii. Valerii Moraru nu a uitat că a fost fluierat ca la ușa cortului după meciul din ultima etapă a campionatului, 0-3 cu Pandurii Târgu Jiu. Aceștia i-au reproșat faptul că nu a gestionat cum trebuie situația la echipă, între care și cea financiară, și de aceea echipa a picat în liga a doua.

Varianta Dani Coman

Înainte de a-l ”ochi” pe Vicențiu Iorgulescu, Valerii Moraru și l-a dorit președinte în Giulești pe Dani Coman, fostul portar, retras din activitate la finalul sezonului, ocupînd aceeași funcție la Astra. Lui Moraru i s-a ”șoptit”, atunci, că fostul portar, care s-a făcut remarcat chiar la Rapid, nu este în grațiile tuturor celor de la echipa giurgiuveană.

Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Moraru i-ar fi promis lui Coman că poate veni oricînd președinte la Rapid. Mai mult, cei doi ar fi făcut o înțelegere, verbală, deocamdată. Anume, Rapidul să ia jucători de la școala de fotbal de la Pitești a lui Dani Coman, iar la eventualele vînzări, cei doi să-și împartă banii.

Moraru a eșuat cu Miriuță

Prima lovitură pe care a încercat-o Valerii Moraru a fost un fiasco. El l-a contactat pe Vasile Miriuță, plecat de la Gyor după ce echipa a rămas fără sponsorii principali, și i-a propus să antreneze Rapidul. Cei doi s-au întîlnit, finanțatorul i-a arătat planul de bătaie în vederea promovării, dar tehnicianul a declinat oferta.

Sursa: fanatik.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.