Rapid

EXCLUSIV / Rapid ia trei dintr-o lovitură

Mai mulţi jucători sub 21 de ani au venit la Rapid în probe şi, se pare, o parte dintre ei au şi semnat cu clubul giuleştean. Conform informaţiilor 1923.ro, dintre aceştia trei ar fi Florin Răsdan (20 de ani), Bogdan Danciu (19 ani) şi Sorin Papa (18 ani), toţi mijlocaşi de profil ofensiv. Primul provine de la Concordia Chiajna, unde a şi apucat să debuteze în Liga 1, în ultima etapă a sezonului 2013 – 2014, al doilea a făcut junioratul la LPS Buzău, iar al treilea a jucat la CSŞ Craiova.

florin rasdan

Florin Răsdan (la minge)

Se pare că aceştia au semnat deja cu Rapid, la fel ca şi Cristian Venţer, Constantin Dedu, Cristian Puşcaş, Cristian Ştefănescu şi Roberto Radu. Conform informaţiilor 1923.ro toţi sunt fotbalişti care s-au remarcat la grupele de copii şi juniori prin calităţile tehnice pe care le au. Mai mult, Bogdan Danciu a fost inclusiv căpitan al echipei naţionale U19. Să le urăm bun venit!

bogdan danciu

Bogdan Danciu (în roşu)

rui miguel (2)

Sorin Papa, la trial – Sursa foto: Alex Paraschiv

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Da sint buni, dar fara fotbalisti cu nume ( macar 3 ) sintem echipa de pluton. Toti cei ce au venit sint doar sperante si au jucat doar cind nu mai era nimic de jucat, sau mai rau nu au jucat nici in liga a 3 . Asa ca sa nu ne facem iluzii ,vrem doar lot nu si jucatorii, pacat!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.