Diverse

DEZVĂLUIRI / Curiosul caz al lui Rico

Rihairo Meulens a fost un caz atipic. A venit la Rapid în iarnă şi s-a dovedit a fi una dintre piesele de bază ale echipei, fapt concretizat prin două goluri foarte importante marcate cu Oţelul şi FC Braşov. Dar Rico, aşa cum îl alinta vestiarul, a fost un caz aparte. Remunerat de Rapid cu 7.000 de euro pe lună, acesta a semnat fără a declara că a fost operat la meniscul genunchiului! De două ori! O afecţiune destul de gravă, care o dată recidivată i-ar fi putut pune capăt carierei. Totul a fost depistat mai târziu, în urma unui control amănunţit, determinat de o serie de probleme pe care acesta le tot acuza.

Rihairo a resimţit ceva la genunchi, a fost oprit să joace în ultimele trei etape, când ne-ar fi putut ajuta foarte mult, dar nu a avut vreo reţinere să evolueze pentru naţionala Curacao, pe care o reprezintă în preliminariile Cupei Mondiale. La finalul sezonului, o dată ce echipa a retrogradat, lui Rihairo nu i s-a prelungit contractul. Ar fi vrut să rămână în Liga 1, dar în aceleaşi condiţii financiare. Din păcate nu şi-a găsit nimic, dar, în mod curios, conform rapidfanatik.blogspot.ro a ales să meargă la FC Emmen, formaţie din a doua ligă olandeză, eşalon în care 4.000 de euro lunar poate fi considerat un salariu uriaş.

Fapt ciudat, dacă ne gândim că Rico era recunoscut la Rapid, pe lângă faptul că era un tip foarte liniştit, şi pentru chibzuinţa lui. Se pare că acesta trimitea aproape toţi banii câştigaţi acasă, preferând în schimb să ia la pachet mâncare de la ProRapid! Nu e un lucru neapărat rău acesta, dar ne face să ne mirăm cum de un fotbalist totuşi de un nivel bun a acceptat să evolueze într-un eşalon care este clar sub pretenţiile sale, atât cele sportive, dar mai ales cele financiare. Noi îi urăm totuşi mult succes!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.