Rapid

Ce condiţii a pus Grigoraş pentru a veni la Rapid

Petre Grigoraş a refuzat oferta lui Valerii Moraru, decizia fiind anunţată, în exclusivitate, chiar de tehnician, pe 1923.ro. Principala nemulţumire a lui Petre Grigoraş a fost aceea că Rapid nu avea un preşedinte sau măcar un director sportiv alături de care să colaboreze pe durata şederii în Giuleşti. Iar informaţiile se confirmă, având în vedere că 1923.ro a aflat şi care erau celelalte doleanţe ale tehnicianului, totul părând mai mult decât de bun simţ pentru un antrenor cu o cotă bună în Liga 1.

Grigoraş ar fi solicitat, se pare, un salariu net de 5.000 euro lunar, sumă identică fiind cerută şi pentru staff-ul alături de care urma să lucreze în Giuleşti. Aşadar, cu 10.000 de euro net pe lună, banca Rapidului ar fi fost securizată timp de trei sezoane, conform ofertei contractuale propuse de Valerii Moraru. Se pare că Grigoraş nu a avut nici măcar pretenţii exagerate când venea vorba de lot.

Acesta ar fi acceptat, în principiu, să lucreze cu ceea ce i s-ar fi pus la dispoziţie. Totuşi, Grigoraş ar fi vrut, se pare şi trei sau patru jucători cu experienţă în Liga 1 pe care, momentan, nu ştim dacă Valerii Moraru îi va aduce la echipă. Având în vedere aceşti factori puşi pe tapet, realizăm clar că instalarea lui Petre Grigoraş pe bancă nu ar fi trebuit să fie ceva prea greu de realizat. Absenţa unei conduceri administrative pare să fi blocat, cel puţin deocamdată, demararea unui proiect sănătos şi corect. Să vedem ce urmează.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. nu mai promovam cu prostia asta,sa nu il tii pe Perja,sa nu ai deja lotul format,nemaivorbind ca nu stim cine ii va antrena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.