Rapid

A trădat, acum explică de ce nu a vrut să joace pentru Rapid în liga a doua

Nicolae Grigore va juca pentru Voluntari în acest sezon. Nu a ales cu inima, ci s-a lăsat ghidat de rațiune. Mijlocașul a fost dorit și la Rapid„Îmi pare rău pentru Rapid, că nu s-a salvat. Altfel ar fi arătat lucrurile, ar fi avut o bază de unde să plece acum. Trebuie să reconstruiască, este greu să faci aşa din şase în şase luni la ce s-a întâmplat în ultima perioadă la Rapid”, a declarat Grigore pentru Dolce Sport.

Numele lui Grigore se confundă cu istoria recentă a Rapidului. Mai bine de 10 ani a jucat  mijlocașul în tricoul visiniu. După experienţa de la Dinamo, Grigore a ales să nu revină în Giulesti„A fost o simplă discuţie, nu pot nega asta. Am considerat că pentru binele echipei a fost mai bine să nu mă mai întorc. Spun asta pentru că, probabil, suporterii s-ar fi întors împotriva mea şi în loc să încurajeze echipa, ar fi dăunat echipei”.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. asa este ce atata tradare,multumim pt trecut acum nu cred ca mai faci fata la o echipa cu pretentii de liga 1,treb.sa vii la Rapid,in liga 2 erai bun.

  2. Chestiunea „tradarilor” incepe sa devina obositoare. Nick va juca pentru Voluntari, mare scofala.
    Nu ne-a tradat nimeni. Noi tinem cu Rapid, nu tinem cu Nicolae Grigore.

    Poate ca Vasile Maftei va ajunge si el la Voluntari. Asta ar mai lipsi, eticheta…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.