Rapid

Vasile Miriută, antrenor la Rapid?!?!

UPDATE: Moraru confirmă: ”M-am întâlnit cu Vasile Miriuță și am discutat despre venirea lui la Rapid. Își dorește foarte mult să antreneze în Giulești, am vorbit despre jucătorii care vor să vină la Rapid și despre bugetul pe care îl va avea echipa pentru a reuși promovarea”, a declarat, Valerii Moraru conform fanatik.ro.

Aceeași sursă prezintă și o declarație a lui Florin Vulturar, impresarul antrenorului, conform căruia ambele părți își doresc un proiect serios, iar întâlnirea decisivă va avea loc în cursul săptămânii următoare.

Știrea inițială:

Desi numirea lui Mihai Ianovschi ca antrenor părea să fie chestiune de timp, digisport.ro scrie că astăzi Vasile Miriuță a fost văzut la Pro-Rapid și că negocierile dintre el și Valerii Moraru pentru preluarea băncii tehnice giuleștene sunt foarte avansate. Moraru i-a prezentat baza de antrenament lui Miriuță, care caută să intre în pâine cât mai repede, în vederea pregătirii pentru noul sezon. Contractul ar urma să fie semnat zilele viitoare.

Miriuță și-a început cariera de antrenor în 2010, la echipa U19 a clubului german Energie Cottbus, pentru care a evoluat ca fotbalist în perioada 1998-2002. A ajuns în 2013 la Ceahlăul, unde a făcut o impresie bună, iar CFR Cluj l-a angajat pentru sezonul 2013/2014. Sezonul trecut, cu Miriuță pe bancă, Gyor a terminat pe locul 8 în liga din Ungaria.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.