Rapid

Soluție pe termen lung a conducerii clubului

Clubul Rapid București va promova o politică de găsire a jucătorilor tineri talentați și de formare a viitorilor fotbaliști ai Rapidului prin centrul de copii și juniori.

Astfel joi la baza ProRapid au avut loc meciuri școală între grupele de copii și juniori ale Rapidului pentru a putea evalua nivelul de pregătire și perspectivele acestora. Deasemenea pentru completarea loturilor acestor grupe și înființarea celor de 2005-2008, va avea loc o selecție pe stadionul Giulești marți 9 iunie și miercuri 10 iunie de la ora 10.00.

Totodată joi a avut loc un trial tot la baza ProRapid la care au participat jucători tineri din ligile inferioare (a doua, a treia și a patra). Și luni 8 iunie are loc o asemenea acțiune pentru a evalua mai mulți jucători cu vârste până în 24 de ani proveniți de la școli de fotbal și cluburi din toate diviziile.

Baza ProRapid este în plin proces de reamenajare, terenul central și fostul teren Constructorul Feroviar fiind acum la standarde de patru stele. Totodată a început reamenajarea terenurilor de antrenament de lângă Constructorul Feroviar ce vor fi destinate exclusiv grupelor de copii și juniori. În scurt timp și vestiarele vor fi îmbunătățite și chiar amenajate unele noi.

Conducerea se preocupă de viitorul fotbalistic al clubului  și să nu uităm că am avut mereu la echipa mare jucători crescuți de la vârste fragede în spiritul nealterat al Rapidului.

Sursa: fcrapid.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.