Rapid

Moraru a dezvăluit cât a investit la Rapid! Află ce jucători vin

Valerii Moraru a început să facă strategia pentru sezonul viitor şi vorbeşte despre suma de bani investită la Rapid din momentul în care a preluat echipa. Din păcate din planurile de viitor ale sale nu face parte şi Andrei Drăghia, unul dintre oamenii care au pus serios umărul la promovarea echipei în 2014.

„Suntem în negocieri cu 12 jucători în acest moment, dar nu ne grăbim. Mai avem timp şi vrem să aducem cei mai buni şi potriviţi fotbalişti pentru Rapid. Eu, de la sosirea în Giuleşti, am investit peste 2 milioane de euro doar din banii mei, pe lângă banii din drepturile TV, şi am încredere că echipa va reveni unde îi este locul. Din echipa de anul trecut, în acest moment cred că vor rămâne circa 12 jucători. Drăghia este liber să plece, am ajuns la un acord în acest sens, şi discutăm deja cu alţi doi portari”, a declarat Moraru conform sport.ro.

Se pare că s-au aflat trei nume de jucători dintre cei cu care Valerii Moraru negociază în acest moment. Conform digisport.ro, acestea sunt:

*Davide Grassi – italian, 29 de ani, 1,90 metri, fundaş central; sub contract în sezonul 2014-2015 cu Osnabruck, liga a III-a germană. A mai jucat, printre altele, la Aberdeen, Dundee United, Aris Limassol şi Brussels.

*Antonio Campillo – spaniol, 25 de ani, 1,80 metri, mijlocaş; ultimul contract, Rayo Vallecano B. A mai jucat la Atletico Madrid B şi Getafe B.

*Antonio Galdeano Benitez „Apoño” – spaniol, 31 de ani, 1,73 metri, mijlocaş; a mai jucat la Zaragoza, Las Palmas, OFI Creta. În ultimul sezon a fost sub contract cu El Palo, liga a III-a spaniolă.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.