Rapid

Mihai Ianovschi, antrenorul Rapidului

După ce Bogdan Tudor a anunțat la sptfm.ro că Mihai Ianovschi va rămâne sigur pe banca tehnică a Rapidului, fapt confirmat și de RAPID TV cu adăugarea faptului că fostul colaborator al Școlii de Fotbal Dani Coman a obținut licența PRO, astăzi fanatik.ro anunță că Valerii Moraru, acționarul majoritar al Rapidului, s-a decis sa-l numească antrenor principal.

Tînărul tehnician a lucrat la Şcoala de fotbal “Dani Coman” şi îi place să colaboreze cu jucătorii tineri. Ianovschi s-a ocupat de trialurile de la ProRapid unde a ales mai mulţi jucători de perspectivă care din sezonul viitor vor juca pentru gruparea feroviară, se menționează în sursa citată.

De asemenea, Valerii Moraru împreună cu Mihai Ianovschi au decis cînd se va reuni echipa. Astfel, pe data de 14 iulie se vor prezenta la ProRapid toți jucătorii tineri și de perspectivă ce au fost selecționați în urma trialurilor din luna iunie cât și alții ce vor fi aduși în perioada următoare. Cealaltă parte a jucătorilor vor începe pregătirea pe data de 20 iulie.

Foto: Ionut Milea / 1923.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Este foarte bine. Avem antrenor. Ne mai trebuie o echipa si un program de pregatire.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.