Diverse

EXCLUSIV / Legenda unei rivale: „Rapid are cea mai frumoasă galerie din România!”

Cornel Dinu este unul dintre simbolurile lui Dinamo, dar chiar şi aşa rămâne un om pe care îl asculţi cu plăcere în orice circumstanţe, indiferent de rivalitate. Un prieten al echipei site-ului 1923.ro a avut plăcerea să urmărească alături de Cornel Dinu un meci de-al Rapidului în urmă cu puţin timp şi vă prezintă discuţia pe care a avut-o cu acesta despre Rapid, dar şi Daniel Pancu. Este vorba despre meciul cu CFR Cluj, pierdut cu 2-1, care a consfinţit retrogradarea matematică a Rapidului.

Aflat în interiorul stabilimentului, l-am rugat frumos pe barman să deschidă TV-ul pe meci. Iniţial, el n-a zis nimic, ci doar a aruncat o privire către Cornel Dinu şi celălalt bărbat cu care acesta se afla la masă. Aprobarea a venit imediat: ”Da, da şi noi vrem să vedem meciul!” Apoi, se întoarce către mine şi mă întreabă: „Sunteţi rapidist?” Răspunsul vine firesc şi se leagă imediat o conversaţie frumoasă, din care vă voi reda ceea ce mi-a spus „Procurorul”.

rica raducanu, cornel dinu, mircea lucescu, florea dumitrache

„Suferinţă mare, domnule, suferinţă mare. Galeria Rapidului e cea mai frumoasă din România. Este extraordinară! Iar Gigi Corsicanu este un om cu un suflet imens. De Pancu nu mai zic, un om extraordinar! Apropos de Pancu, s-a întâmplat acum ceva timp să mă sune: „Nea Cornele vino repede că ţi-am făcut rost de sabia lui Ştefan cel Mare. Am fost, am luat-o şi-am plecat. Era o copie foarte bine realizată!”, s-a confesat Cornel Dinu.

Cornel Dinu a jucat la Dinamo între 1966 şi 1983, în 454 de meciuri…

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.