Rapid

Rapid ia „caracatită” pentru liga 2

UPDATE / Răsturnare de situaţie! Deşi iniţial se discuta despre aducerea lui Alexandre Negri, Rapid s-a reorientat spre alt portar din campionatul Ciprului. Conform DigiSport, în Giuleşti are mai mari şanse acum să ajungă Francisco Jose Andres Romero, 27 de ani, de la AEL Limassol. Cel poreclit „Pulpo” (Caracatiţa) ar putea semna luni.

––––––––––––––––-

Pentru liga a doua este nevoie şi de jucători cu experienţă şi, se pare, primul compartiment vizat este cel de portar. Evoluţiile nesigure ale lui Miloş Buchta şi Mircea Bornescu par să fi determinat conducerea să-i aducă alt concurent lui Andrei Drăghia. Conform surselor 1923.ro este vorba despre portarul de 34 de ani, Alexandre Negri, legitimat în Cipru la AEK Larnaca. Negri joacă la această echipă din 2009 şi mai are contract încă doi ani, dar este posibil să fie lăsat la Rapid, în cazul în care părţile se înţeleg. Negri are 1.82 metri înălţime şi a jucat pentru AEK, în toate competiţiile, 110 meciuri. Mai mult, portarul a primit recent şi cetăţenie cipriotă şi a fost convocat recent, în premieră, la naţionala insulară.

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Dupa Nick Grigore, portarul asta pica bine. Numai jucatori intre 22 si 24 de ani luam.Noul antrenor isi va pune miinile in cap.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.