Rapid

EXCLUSIV / Caiado şi Alves, spre Rapid

1923.ro a aflat faptul că mijlocaşii portughezi, Joao Alves (Freamunde) şi David Caiado (Metalist Harkov – foto) sunt foarte aproape de a semna cu Rapid. Primul a mai fost în negocieri cu Rapid în 2012, însă nu s-a ajuns la un acord. Vă prezentăm, în continuare, portretele celor doi fotbalişti aflaţi pe lista lui Valerii Moraru.

joao alves

Joao Alves a jucat foarte puţin în ultimul sezon, dar experienţa sa ar putea ajuta foarte mult Rapid în liga secundă. Ajuns la 35 de ani, mijlocaşul portughez a evoluat pentru Sporting Braga, Sporting Lisabona, Vitoria Guimaraes, al cărei căpitan a şi fost, dar şi Omonia Nicosia. Joao are şi trei selcţii în naţionala lui Cristiano Ronaldo, toate în 2005, dar şi două trofee în palmares: Cupa Portugaliei cu Sporting Lisabona în 2007 şi Supercupa Ciprului cu Omonia în 2012.

david caiado

O prezenţă mai exotică în lotul Rapidului ar putea fi David Caiado. Mijlocaşul de bandă de 28 de ani este un adevărat Globe-Trotter, el jucând până acum în cinci ţări: Portugalia, unde s-a şi lansat, în pepiniera lui Sporting, apoi Polonia, Cipru, Bulgaria şi Ucraina. Interesant este că deşi este portughez, Caiado s-a născut în capitala Luxemburgului, iar de fotbal s-a apucat abia la 12 ani. În sezonul recent încheiat, Caiado a evoluat pentru Metalist Harkov, echipă aflată în scădere de formă faţă de sezoanele trecute.

Vă vom ţine la curent cu informaţii despre campania de transferuri pe care Rapid o desfăşoară pentru sezonul care stă să înceapă.

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.