Naționala de Fotbal a RomânieiRapid

Doi rapidişti, selecţionaţi la echipa „naţională”

Selecţionata jucătorilor fără contract a României şi-a desemnat lotul pe care se va baza la meciul cu reprezentativa similară a Cehiei în turul preliminar ce va duce la ediţia aniversară a turneului FIFPro. Din lotul convocat de antrenorii Aurel Ţicleanu, Miodrag Belodedici şi Ion Vlădoiu se numără foşti fotbalişti ai echipelor FC Braşov, CS U Craiova, Gaz Metan Mediaş, CSMS Iaşi, FC Olt sau Naţional Sebiş. Doi dintre ei sunt cunoscuţi pentru faptul că au evoluat la Rapid, dar şi pentru faptul că sunt rapidişti convinşi. Este vorba despre portarul Andrei Marinescu şi mijlocaşul Valentin Negru!

Sindicatul mondial al fotbaliştilor profesionişti FIFPro aniversează 50 de ani de existenţă în 2015. Cu această ocazie, va organiza un turneu al jucătorilor fără contract – ediţie aniversară, la care este invitată să participe şi România. Echipa noastră va disputa un tur preliminar, în care se va duela cu reprezentativa Cehiei, partida urmând a se disputa pe 26 iunie, la Kunice (Cehia). Câştigătoarea acestui meci va juca, în perioada 3-4 iulie 2015, în deplasare, cu echipa Portugaliei, în optimile turneului FIFPro.

Pentru alcătuirea reprezentativei României, Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori – AFAN, în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal, a organizat o selecţie a jucătorilor români liberi de contract, în urma căreia au fost aleşi 15 fotbalişti, informează site-ul FRF. Echipa, care este antrenată de Aurel Ţicleanu, ajutat de Miodrag Belodedici şi Ion Vlădoiu, a intrat în cantonament pe data de 19 iunie, la Mogoşoaia.

vali negru
Plecarea echipei României spre Cehia este programată pe data de 25 iunie, ora 8:05, de pe aeroportul Otopeni. Jucători vor fi cantonaţi la baza de antrenament a naţionalei Cehiei. Jocul va avea loc pe data de 26 iunie, ora 18, la Kunice. Întoarcerea în România se va face pe data de 28 iunie. Lotul selecţionat pentru meciul cu Cehia are următoarea componenţă, în paranteză fiind trecut numele ultimei echipe la care au evoluat:

Portari: Ştefan Laurenţiu Ciuculescu (Axintele), Andrei Daniel Marinescu (FC Braşov);
Fundaşi: Alexandru Mihai Ilaşi (Viitorul Ghimbav), Răzvan Bogdan Patriche-Nichita (CS U Craiova), Sebastian Bogdan Remeş, Daniel Ionuţ Barna, Bogdan Adrian Străuţ (toţi FC Braşov);
Mijlocaşi: Valentin Marian Negru (Axintele), Răzvan George Avram (Gaz Metan), Şerban Moraru, Georgian Păun (ambii FC Braşov), Adrian Ionescu (Naft Al-Janoob), Liviu Ionuţ Mihai (CSMS Iaşi);
Atacanţi: Bobi Gheorghiţă Verdeş (FC Olt Slatina), Dragoş Ionuţ Huiban (Naţional Sebiş).

Stafful tehnic este alcătuit din Aurel Ţicleanu (antrenor principal), Miodrag Belodedici şi Ion Vlădoiu (antrenori secunzi), Ciprian Costel Mozacu (team manager), Corneliu Bârsan (medic), Marius Francisc (metodist) şi Toader Oprea (maseur).

Iată şi programul optimilor, care vor avea loc în perioada 3-4 iulie 2015:

Spania – Grecia
Portugalia – Cehia/România
Olanda – Elveţia
Slovenia – Bulgaria
Polonia – Danemarca
Muntenegru – Serbia
Belgia – Austria/Ucraina
Malta – Franţa

Sursa: liga2.prosport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.