Cristiano BergodiRapid

Bergodi, explicaţii neaşteptate în ceea ce priveşte retrogradarea

Cristiano Bergodi, fostul antrenor al Rapidului, în ultima parte a ultimului sezon, a criticat conducerea clubului giuleștean pentru strategia de transferuri din iarnă. Italianul, care a eșuat în tentativa de a salva echipa de la retrogradare, crede că la Rapid ar fi fost nevoie de mai mulți jucători români, care să cunoască și să înțeleagă spiritul echipei.

”Mi-au plăcut străinii de la echipă, dar la Rapid este nevoie de jucători români, care să înțeleagă spiritul, galeria, identitatea clubului. Asta poate fi o greșeală care a avut loc aici. Spiritul din Giulești impune români! Mi-e mi-au plăcut toți străinii, frații Oriol, Lopez Garai, Gecov… toți au dat totul pe teren.

Dar mai bine se alcătuia o echipă cu mai mulți români și doar 5-6 străini. Acolo erau 4 cehi, 3 spanioli, un francez, doi portughezi. Cred că au fost prea mulți străini. Greșeala a fost aceea că s-au adus prea mulți străini”, a declarat Bergodi, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Antrenorul italian a mai opinat că Rapidului i-a lipsit un atacant de valoare, cu simțul porții. ”Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar era nevoie de un om de atac. Benson era un jucător de viteză, dar nu cu simțul porții. Trebuia adus un atacant veritabil. Daniel Niculae, chiar dacă se zbate, are nevoie de un jucător lângă el cu care să colaboreze, un marcator”, a mai spus Bergodi.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Inteleg ca Iencsi este cea mai buna varianta de antrenor si ca jucatorii ceruti de el vor fi cele mai bune solutii.

    Cred ca discutiile se opresc aici. Astept numirea lui Iencsi, stabilirea lotului si programul de pregatire al echipei. Cu cit mai devreme, cu atit mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.