Rapid

Victorie de senzatie pentru republicani!

Juniorii republicani ai Rapidului nu au avut un an 2015 prea reuşit, dar o dată cu începutul play-out-ului, ceea ce înseamnă meciuri eliminatorii, situaţia s-a schimbat. Băieţii lui Adrian Dumitru au câştigat la Buzău, împotriva Gloriei cu 8-0, într-un meci în care vedete au fost Burcea, cu trei goluri înscrise, dar şi Săveanu şi Berechet, ambii cu câte o dublă. Celălalt gol a fost marcat de Lazăr. De menţionat este că Berechet a furnizat şi trei assisturi.

Iată primul unsprezece pe care Dumitru l-a folosit cu echipa din Buzău: Stamate – Săveanu, Petre, Vlad, Eugen – Blezneac (Babei), Lazăr, Pleşa (Popică), Burcea (Rontea) – Berechet, Mihalache.

Interesant este că în urmă cu două săptămâni, aceeaşi echipă, Gloria Buzău, a învins Rapid cu 3-1! În cazul în care băieţii lui Adrian Dumitru continuă în aceeaşi linie, au mari şanse să termine sezonul pe locul trei, performanţă onorabilă, având în vedere forţa mai mare pe care Chiajna şi Dinamo, primele două clasate, o au la nivel de copii şi juniori.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.