Rapid

Super propunere a fanilor Rapidului

Gruparea RADICALS a solicitat conducerii ca Daniel Pancu să fie folosit la meciul cu Pandurii, deşi este suspendat, după ce a văzut cartonaşul roşu la partida cu CFR Cluj, scor 1-2.

Dacă giuleștenii l-ar folosi pe Pancu, atunci ar urma să piardă cu 3-0 în fața Pandurilor.

„Am pierdut la «masa verde» un campionat pentru o brichetă… hai să pierdem (tot la «masa verde») un meci pentru Pancu! Daniel Pancu merită să se retragă jucînd într-un meci anti-sistem! Ar trebui să fie titular în meciul cu Pandurii! Cui îi pasă de cele 3 puncte pierdute la Comisii??! Cît ar valora punctele astea în balanță cu spiritul Rapidului?!… Pe această cale îi cerem patronului echipei, ca la meciul cu Pandurii să lase intrarea liberă, astfel încît stadionul să fie plin”, anunță pe pagina sa de facebook, grupul de susținători ai Rapidului.

Am pierdut la "masa verde" un campionat pentru o bricheta… hai sa pierdem (tot la "masa verde") un meci pentru…

Posted by Radicals on Sunday, May 24, 2015

rapid-csu6

Daniel Pancu, 38 de ani, a anunțat că se va retrage la finalul acestui sezon. Fiind eliminat la meciul cu CFR Cluj, acesta nu are drept de joc pentru ultima partidă a giuleștenilor în Liga 1, formația fiind deja retrogradată.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Un prieten imi aduce aminte de Xavi. Cine poola mea este Xavi? A jucat la Barcepoola? Aia de au pierdut cu oile si au furat cu ceilalti?

    Ramin la parerea Gerrard, Totti, Pancu…
    Io da mic am tinut cu barcepoola.

  2. Gerrard, Totti, Pancu…Ce companie selecta!

    Gerrard a pierdut pe teren cu 6-1. Nu va fi gaura in cer daca Pancu pierde la comisii cu 0-3. Am mai pierdut la comisii si cu Deaconu, si cu elefantul.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.