Scandal

INCREDIBIL! Cum sunt ademeniti oamenii pe stadion de fcsb

Că sunt suporteri de rezultat ştie toată lumea, dar ceea ce s-a întâmplat azi, depăşeşte orice imaginaţie. Pe un grup de joburi pe Facebook o duduie a postat o informaţie conform căreia cine vine de la ora 17:00 pe stadion la fcsb – Dinamo, meci care începe duminică, la ora 21:00, primeşte 70 de lei. Priviţi şi vă cruciţi… Sau mai bine spus, primiţi confirmarea suporterilor pe care această ruşine îi are…

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Insolventza naste monstrii! Grupul ABBA-bbbb ramane primitiv, babuini agatati de garduri, nu suporteri adevarati veniti cu familia si prietenii la meci. Va laudati cu fanii de sub pod dar in sinea voastra va taiati venele cand vedeti la meciuri europene stadionul plin si bannere cu judete din toata tara, sau cand facem deplasari in tara cu stadioane pline. Voi echipa de „depou”, noi echipa NATIONALA o Romanie ros-albastra, voi o suburbie evitata. Sa reveniti in A cand vom pune noi si a 3-a STEA deasupra siglei, sa fie in curand! Spor la matineu pt cea mai titrata retrogradata a tarii.
    Aaaa apropo de FCSB, este ca semanam cu FCB, RM, IM, Fc(Basel) la emblema? Vedeti bay primitivilor ce inseamna EVOLUTIA…, suporteri fara gasti de interlopi, cu trofee consecutive, peste un deceniu neintrerupt in Europa si cea mai iubita echipa a tarii, de pretutindeni nu doar de pe o stradutza ca la voi.
    Cat despre faimosul anunt, cred ca poti sa-ti dai seama ca neGUITZA fiind gazda risca sa nu poata umple si el mega-stadionul sau… vreun frustrat a creeat o stire din propriul anunt, stiu ca nu intelegi deja prezinti simptome de B. La ora victoriei STELEI asupra rivalului unic tu deja erai pe… bulgari obosit, ca doar te trezesti…….. de dimineata, obositule!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.