Istorie

Rednic i-a sugerat să plece, el s-a răzbunat!

Chiar dacă arăta o formă bună de joc, Măldărăşanu s-a văzut nevoit să plece de la Rapid, brusc, în 2008, la 33 de ani. Totul din cauza relaţiei pe care acesta a avut-o cu antrenorul Mircea Rednic. Situaţia este explicată în detaliu chiar de fostul mijlocaş din Giuleşti: “S-a spus atunci că am avut un conflict cu Rednic, nu e chiar aşa… Adică el mi-a zis că nu se va baza prea mult pe mine şi am înţeles… E posibil să fi fost perceput ca omul lui Răzvan Lucescu, fiindcă am făcut tot ce a fost posibil ca el să fie păstrat în 2005, când se punea problema să fie demis. Dar am făcut asta cu orice antrenor. Şi pentru Rednic am intervenit în 2002, dar şi pentru Bergodi. În fine, aşa s-a decis, însă totul a trecut, chiar dacă atunci am declarat amândoi nişte lucruri. Chiar glumeam după ce am plecat cu Maftei şi Buga, că urmează ei, fiindcă la rândul lor i-au luat atunci partea lui Răzvan”.

marius maldarasanu

Măldărăşanu a ajuns la FC Braşov şi, ironia sorţii, echipa sa a fost cea care i-a suflat titlul lui Dinamo în 2009, după ce a bătut cu 2-0 în “Ştefan cel Mare”. Unul dintre goluri a fost marcat de Marius Măldărăşanu, iar pe banca bucureştenilor se afla… Mircea Rednic! “Atunci aşa s-a nimerit! Sub nicio formă nu mi-am dorit eu să-i iau titlul lui Rednic sau lui Dinamo, însă în genul ăsta de meciuri altfel te mobilizezi! Ioan Niculae chiar întreba după meci de ce nu joc aşa bine mereu, iar domnul Dinu Gheorghe a glumit, spunându-i că dacă mă vrea aşa mereu să pună o poză cu Mircea Rednic pe banca adversarilor”, a povestit Măldărăşanu pentru 1923.ro.

dinu gheorghe

După un an bun la Braşov, Măldă a fost la un pas de o provocare importantă a carierei, cu toate că avea 34 de ani! Unirea Urziceni, noua campioană, îl voia pentru grupele Ligii Campionilor, dar mijlocaşul nu a fost lăsat să plece de “stegari”. “Meme şi Dan Petrescu m-au vrut foarte mult. Chiar era o satisfacţie că mă voia Dan Petrescu, pentru că s-a zis că în 2004, când a fost dat afară de la Rapid, totul s-a întâmplat din cauza jucătorilor, că ei nu l-au mai vrut. Uite că el a vrut să mă antreneze iar, lucru care denotă clar că eu nu am avut vreun amestec. De fapt nici un jucător nu a avut, pur şi simplu s-a nimerit să fie o perioadă în care mai mulţi s-au accidentat. În fine, Braşovul nu mi-a dat drumul, chiar dacă le-am explicat că e şansa mea să joc în Liga Campionilor… Am şi plecat din cantonament de supărare, dar până la urmă mi-au explicat că au un proiect mare acolo. A fost cât a fost, dar apoi s-a ales praful…”, îşi încheie Măldărăşanu povestea pentru 1923.ro.

Aboneza-te la newsletterul leasa.ro

* indicates required
S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.