Interviuri

Măldărăşanu: „Pe Giuleşti nu e uşor să iei puncte!”

Marius Măldărăşanu a jucat pentru ambele echipe, dar consacrarea absolută a cunoscut-o în Giuleşti acolo unde a evoluat un deceniu. Fostul mijlocaş al echipei noastre a acceptat să vorbească despre duelul dintre Rapid şi Petrolul, considerând că nu există favorită în meciul care se va juca în această seară pe Giuleşti de la ora 20:30.

Salut, Marius! Ai jucat la ambele echipe, pe cine vezi favorită în această seară?

Mi-e greu să spun! Acum o lună credeam că Rapid e condamnată, însă uite că au luat 7 puncte din 9 posibile! Păcat că le-au pierdut pe alea două cu Viitorul. În acelaşi timp, Petrolul, chiar dacă a intrat în insolvenţă, sunt sigur că se va bate pentru a obţine un loc pe podium, deşi nu are drept de participare în Cupele Europene.

Aşadar…

Da, ca să revin la pronostic, nu pot să-mi dau cu părerea mai departe de faptul că va fi un meci foarte echilibrat. Pe Giuleşti nu e uşor să iei puncte, iar Rapidul are acum jucători străini, buni, pe care nu-i interesează decât să câştige şi să-şi ia banii.

Cum erau pe vremea ta derby-urile Rapid – Petrolul?

Incomparabile ca atmosferă şi ca încărcătură emoţională! Şi mă refer mai ales la ce se întâmpla în tribune, fiindcă din punct de vedere al echipelor, Rapid era o forţă atunci, în timp ce Petrolul a traversat momente mai dificile. Acum situaţia s-a cam inversat.

Faptul că ai jucat la Petrolul te-a afectat în vreun fel la meciurile directe cu Rapid?

Absolut deloc! Eu am fost întotdeauna profesionist, putea să fie şi tata în poartă că eu tot voiam să îi dau gol. Am fost la Petrolul, dar când jucam la Rapid erau în joc cariera şi ambiţia mea. Mi-am respectat întotdeauna meseria şi nu m-a interesat altceva.

Cu suporterii ai avut probleme în momentul în care te-ai transferat?

Niciodată! Cel puţin nu grave. Poate unii au fost dezamăgiţi, dar ei ştiau că mereu îmi fac treaba şi au înţeles. Mai ales că atunci, în 1998, când m-am transferat eu la Rapid, Petrolul se destrămase şi era într-o situaţie dificilă. Aşa că nimeni nu mi-a reproşat alegerea făcută.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.