Scandal

Le stătea mult mai bine în vişiniu!

Rapid – Petrolul este, poate, cel mai aşteptat derby al campionatului. O rivalitate curată, atât pe teren cât şi în tribune, va naşte, ca de fiecare dată, pasiuni uriaşe. Cu atât mai mult cu cât în lotul Petrolului sunt în acest moment mai mulţi foşti jucători ai Rapidului. Pecanha, Teixeira, Vasilache şi Alex Coman au jucat în anumite perioade în Giuleşti, motiv pentru care acum probabil îşi vor primi o porţie zdravănă de fluierături.

vasilache

Şi nu neapărat fiindcă a fost dorinţa lor să plece de la Rapid la marea rivală, ci pentru simplul motiv că în vişiniu le stă mult mai bine! Asta e clar, fără vreun dubiu! Şi băieţi, de data asta o să pierdeţi… Ce să vă facem? Iar ai noştri suporteri vor rememora puţin momentele din 1967, când părinţii şi bunicii lor au venit pe jos de la Ploieşti, după acel 0-0 care ne-a asigurat primul titlu oficial de campioană a României.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Si de ce ar trebui fluierati? Au plecat cumva la o rivala cand aveau conditii decente la noi? Chiar nu scapam niciodata de metehnele astea?

    Ce-ar fi sa ne civilizam si noi la un moment dat? Din punctul meu de vedere cel putin Pecanha si Teixeira ar trebui aplaudati cu caldura pentru ce au facut la Rapid si pentru cum s-au comportat in relatia cu noi dupa ce au plecat.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.