Interviuri

Fiul lui Marcel Răducanu, fascinat de suporterii Rapidului: „Sunt la fel ca ai Borussiei!”

Marcel Răducanu este cunoscut publicului larg în România drept un fost mare fotbalist care a făcut carieră la Borussia Dortmund, una dintre cele mai importante formaţii din fotbalul german. Plecat din ţară în urmă cu mult timp, fostul atacant s-a stabilit în Germania, acolo unde şi-a întemeiat o familie Partea cea mai interesantă este că fiul său adoptiv, Andre Gorsky, în vârstă de 28 de ani, a devenit un simpatizant al Rapidului începând cu 2006, sentimente care s-au intensificat în 2008, atunci când el a intrat în contact cu muzica lui Dragoş Leasă şi Rappa!

Andre a avut amabilitatea să vorbească pentru site-ul 1923.ro despre felul în care un german poate aprecia o echipă ca Rapid. “Eu ţin cu Borussia Dortmund, dar am o simpatie şi pentru Rapid. În 2006 le-am ţinut pumnii când au eliminat Hertha Berlin şi Hamburg din Cupa UEFA, iar în 2008 l-am cunoscut pe Dragoş Leasă datorită muzicii lui. Am vorbit de multe ori, mi-a oferit şi albumul său cadou, dar mi-a explicat mai bine şi ceea ce înseamnă Rapid pentru fotbalul românesc!”

Băiatul lui Marcel Răducanu chiar face o comparatie între echipa noastră şi legendara formative din Germania pe care o susţine de mic: “Rapid şi Borussia au fanii la fel, pasionali şi temperamentali, ceea ce-mi place foarte mult! Mai ales că vorbim aici şi despre două echipe de mare tradiţie! Când am timp şi ocazia chiar mă mai uit la meciurile Rapidului la TV. Îmi place echipa asta! Ştiu că fanii au suferit mult când a retrogradat, dar cred că cu atât bucuria lor a fost mai mare când s-a întors în prima divizie, acolo unde îi este locul!”

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.