Scandal

Episodul 7. Cea mai dureroasă trădare

Liţă Dumitru este considerat unul dintre cei mai buni mijlocaşi din fotbalul românesc, mai ales după prestaţiile excelente pe care le-a avut la Cupa Mondială din 1970. Crescut la Rapid, Liţă a evoluat cinci ani la prima echipă, dar apoi a ales să meargă la fcsbsa… O cruntă dezamăgire, indiferent de circumstanţe şi o trădare care a rămas peste ani mai cu seamă că mijlocaşul nu şi-a ascuns simpatia pentru echipa fcsbsa. Nici măcar faptul că el s-a reîntors pentru o perioadă la Rapid, între 1985 şi 1988 n-a mai putut repara ceea ce sfărâmase în inimile rapidiştilor de peste tot. Voi ce ziceţi? E o trădare asemănătoare cu cea a lui Nicolae Grigore?

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Dragostea cu silal nu se poate….fiecare sa-si vada de treaba lui. Vorbim de tradari dar crapam de nervi cand ne reaminteste cineva cu cine am luat al 2-lea titlu…si al 3-lea….si cateva cupe ale Romaniei. Cu dinamovisti…asa ca…aia e.

  2. Nicolae Grigore nu a tradat. E doar un fotbalist respectuos, un jucător care își vede de jocul lui. E rapidist convins , dar un jucător de fotbal joaca pana la 35 de ani. Daca tu nu ai fii plătit 1 an de zile la un loc de munca ce ai face? Si Liță Dumitru un om cu 2 fete.

  3. Eu stiu povestea . Se zvonea ca va pleca la steaua de mai mult timp . In noaptea de revelion a anului plecarii , un grup de suporteri s-au dus la garsoniera unde statea el si au discutat tarasenia . El a spus ca sint doar zvonuri si a jurat `solemn`ca nu ne paraseste , dar cind a inceput campionatul apare in lotul stelei . Caracter oribil . In primul meci cu noi , ne-a batut cu 3-1 , el deschizind scorul din 11 metri . Prin felul cum l-a batut , (cu multa rautate , tragind cu tunul ca Nae Georgescu de parca ar fi dorit sa rupa plasa cu Ionita care s-a dus pe mingie cu tot )s-a vazut ura , dorinta de razbunare . Razbunare , pentru ce , nu stiu , ca Rapidul la luat taran din com. Rosu si la facut mare fotbalist ducindu-l pina la CM. din Mexic . Cite meciuri n-a trintit apoi , impreuna cu Iordanescu ex.Steaua – Bacaul 1-3 la pauza 5-3 la final si asta pentru ca i-a amenintat Alexandrescu ca-i da afara .Se spunea atunci , ca-n acel meci , amindoi au jucat cu jambierile pline de banii din spaga . Pacat , a fost un jucator f. bun , complect precun Ilie Balaci , dar un caracter MIZERABIL.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.