Istorie

A refuzat fcsb din iubire pentru Rapid

Pe site-ul 1923.ro vă prezentăm un serial al celor mai mari trădări din istoria Giuleştiului. Există însă şi jucători care nu au acceptat sub nicio formă să meargă la o rivală de moarte, indiferent de ofertă. Un astfel de exemplu este şi Marius Măldărăşanu, cel care a fost dorit insistent de Fcsb în 2005. Atunci Rapid se lupta la titlu cu Fcsb, iar tactica lor a fost una care îi caracterizează, fapt pe care îl explică chiar fostul mijlocaş. “Ţin minte că Gigi Becali declarase că semnasem, tot. Era o minciună, nici măcar n-am discutat, dar se dorea crearea de presiune”, a explicat Măldărăşanu pentru 1923.ro.

maldarasanu-steaua

De ce presiune? Pentru că jucătorul se pregătea să intre în ultimele şase luni de contract şi era unul dintre cei mai în formă pe care Rapidul îi avea. “Apoi m-a sunat Meme să-mi spună să merg acolo, însă eu i-am explicat clar că nu voi accepta niciodată o asemenea mutare după ce am jucat şapte ani în Giuleşti! N-aveam cum! Până la urmă spiritele s-au calmat şi am rămas la Rapid”, a mai declarant Marius pentru 1923.ro.

marius maldarasanu

Inevitabil, cu gândul la o posibilă mutare la Fcsb, ne-am întrebat ce relaţie ar fi avut el cu fanii acolo, fani cu care a avut un conflict violent în primavera lui 2006. “Eu am fost respectat de fanii tuturor echipelor, fiindcă nu m-am răfuit cu ei. Ştiu, a fost acel moment din primăvara lui 2006, cu semnul arătat de mine către galeria Fcsb. Eu tocmai mă accidentasem şi aveam piciorul în ghips, iar ei îmi scandau <<Aşa te vrem mereu!>> Poate că nu e normal ce am făcut, dar a fost o reacţie de moment. Cred că m-au iertat ei după aia”, încheie Măldărăşanu cu umor.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.