Scandal

Unde jucai la 17 ani, Chipciule? Dar la 19?

Pentru cultura ta generală este bine de ştiut că Nicolae Vasile nu are două meciuri pentru Rapid, ci 44. Multe jucate în liga a doua, dar asta nu are importanţă. Ideea este că băiatul ăsta are 19 ani abia împliniţi şi s-a impus de doi ani în lotul mare al Rapidului, un club mare din fotbalul românesc, în ciuda situaţiei dificile prin care trece. Tu, la 17 ani, unde jucai, Chipciule? Dacă ne amintim, erai pe undeva pe la Aripi Piteşti sau aşa ceva… Dar la 19 ani? Parcă împrumutat prin Brăila natală, nu?

nicolae-vasile

Dacă zici că el e un nimeni, atunci tu ce erai la vârsta lui?! Şi pentru ce atâtea critici? Fiindcă v-a zis fcsb? Păi dacă aşa vă numiţi în urma unor combinaţii dubioase…! Hai, că-ţi revii tu şi mai bine vezi-ţi de fotbal, că acolo ai talent cu carul, slavă Domnului, dar prea te dai talentat şi în alte domenii şi nu prea te avantajează. Mai ales când e vorba de vorbit… Să ştii că dacă legi corect gramatical două propoziţii nu înseamnă că eşti filosof!

Alexandru-chipciu

Atitudinea unui băiat pe care Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe l-au crescut la Braşov, chiar dacă toţi spuneau că ascensiunea lui a fost marginalizată de aceştia. Legenda spune că, de fapt, gărgăunii l-au împiedicat pe Chipciu să se impună mai devreme. Mai exact faptul că, se pare, a refuzat să joace într-un amical cu Sportul pentru că îi era să nu se zgârie în gazon! Nu e nimic, a intrat Sabrin Sburlea în locul său atunci, iar ascensiunea celui din urmă a fost mult mai iute.

572674-nicolae-vasile

Deh, un tren pierdut, dar talentul a rămas la suprafaţă aşa că, inevitabil, Chipciu a ajuns până la urmă la un nivel mai înalt, la fcsb. Aici, normal, trebuia să epateze, iar unele voci susţin că mijlocaşul fcsb-ului a sărbătorit într-o seară atât de încins, într-un local de manele de pe lângă stadionul fcsb-ului, încât a fost refuzat de taximetristul cu care voia să plece acasă. Nervos şi pus pe harţă că el e cine e şi că este lăsat baltă, băiatul a devenit cam recalcitrant, dar martorii au intervenit şi, din fericire, niciun eveniment nedorit nu s-a produs.

LPF 2012 - STEAUA BUCURESTI - RAPID BUCURESTI

Probabil că Alex venise cu nişte deprinderi de pe la Braşov acolo unde, având statutul de vedetă a echipei, sărbătorea mai des prin cluburi alături de colonia portugheză de la echipa de sub Tâmpa, conform unor surse. Normal, astfel de lucruri nu au apărut în presă şi e dreptul fiecăruia să facă ce vrea cu viaţa lui mai ales în timpul, însă noi remarcăm că Alexandru Chipciu consideră că are talente mai mari decât cele de fotbalist. E treaba lui ce crede, doar că ar fi bine să nu şi le mai exerseze pe Rapid!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Era vorba despre caracterul lui Chipciu, nu despre talentul lui fotbalistic. Nu inseamna ca daca nu esti mare fotbalist nu poti fi un om OK! Bv. Irimescule!!!

  2. @Irimescu Dragos diferenta e ca el a ajuns ceva tu ai ajuns sa postezi cuvinte rele despre el.. deci te rog domnule serios..

  3. Pe la 18 ani era coleg de camera cu mine la Forex Brasov. A venit la echipa si a fost nevoit sa dea probe de joc. Le-a trecut cu brio cei drept, dar caracterul lui care a lasat si lasa, incontinuare mult de dorit a facut ca Ioan Coman care era capitan sa il puna sa ii spele ghetele si facea misto de el ca nu se spala pe dinti.. si sa nu mai vorbesc ce nopti pierdute avea prin Kasho (fost club in Brasov), vomita a 2-a zi la antrenament. Deci cam asts e Chipciu,

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.