Scandal

Episodul 2. Trădarea UEFAntastică!

Valentin Bădoi a jucat cinci sezoane în Giuleşti, între 2002 şi 2007, strângând peste 200 de meciuri în toate competiţiile şi fiind unul dintre cei mai constanţi jucători atât din echipa care a câştigat titlul în 2003, cât şi din cea care a ajuns în sferturile Cupei UEFA în 2006, atunci când ai noştri au fost eliminaţi dureros de fcsb. Durerea acelui meci a fost oribilă, iar rivalitatea a crescut exponenţial după acel episod. Acest lucru l-a simţit pe propria piele tocmai Valentin Bădoi după doar un an când, aproape inexplicabil a ales să se transfere la echipa din Ghencea.

524d475b1dc10 (1)

Gestul său, făcut în schimbul a câteva zeci de mii de euro în plus a născut numeroase polemici, iar toţi suporterii rapidişti şi l-au scos de la suflet şi l-au blamat în permanenţă. Asta chiar dacă Bădoi a spus public, chiar prin intermediul site-ului 1923.ro, că semnarea contractului cu fcsb a fost greşeala vieţii sale. Nu a mai contat, poate şi pentru că Vali nu s-a impus acolo, jucând doar jumătate de an… Cum stăteau lucrurile dacă s-ar fi impus precum Petre Marin, de exemplu?

646x404

E greu de spus, dar cert este că noi, cei din echipa 1923.ro nu suntem în măsură să-l judecăm, cu atât mai mult cu cât i-am dedicat şi un spaţiu în albumul “Nouă decenii de legendă giuleşteană”! Aşteptăm părerile şi comentariile voastre, să ne dăm seama dacă trădarea sa a fost mai gravă, la fel de gravă sau mai puţin gravă comparative cu cea a lui Nicolae Grigore, jucătorul crescut şi format de Rapid, care a ales în această iarnă să joace pentru Dinamo.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. a fost un jucator bun nu a fost accidentat in tot timpu petrecut la rapid nu stiu ce la facut sa semneze cu fcsb dar el si ionut rada sau dus la fcsb fara sa se uite in spate era bun badoi ne-ar trebuii un jucator cu stilu lui acuma si cu alu bozo sau ceshinha

  2. Cred ca e mult spus tradare in cazul lui Badoi. Intr-adevar a fost o grseala sa plece acolo. Insa eu personal il apreciez foarte mult, si nu ii port pica pt ce a facut. Sa nu uitam ca noi Rapidistii l-am apreciat mult in trecut pe Marcel Raducanu, desi a jucat unde a jucat. Imi voi aminti intotdeauna cu placere de o faza petrecuta la un meci… eram la peluza, ultimul minut de prelungiri, Coman paseaza la Maftei in centru, care urca spre centrul terenului, degajeaza mingea in flancul drept si il lanseaza in sprint pe Badoi, care in ultimul secunda centreaza impecabil in careu, de unde atacantul nostru (nu mai tin minte cine era) a inscris cu capul.

    Cum am spus nu ii voi purta pica, ba chiar ramane unul din favoritii mei.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.