Rapid

Continua campania de transferuri

Aflaţi în conflict cu Ioan Niculae, care nu mai doreşte să achite salarii mari jucătorilor, trei fotbalişti ai Astrei sînt decişi să părăsească vicecampioana României şi să vină în Grant! Vincent Laban, Sadat Bukari şi Seidu Yahaya sînt fotbaliştii care, alături de Marian Cristescu, au şanse foarte mari să ajungă în Giuleşti din această iarnă, scrie fanatik.ro

“Toţi fotbaliştii care sînt doriţi la Rapid sînt jucătorii preferaţi ai lui Dinu Gheorghe din perioada în care activa la Astra Giurgiu”, au precizat sursele din interiorul Rapidului, pentru site-ul mai sus citat.

Exista totuși o problemă în transferurile lui Bukari şi Yahaya, cei doi fiind extracomunitari. Din cauza acestei situaţii, se încearcă găsirea unei forme legale pentru transferul celor doi, una dintre variante fiind împrumutul de la Astra pe o perioadă de şase luni. “Dinu Gheorghe o să găsească o soluţie, nu trebuie să vă faceţi probleme! La reunirea echipei vor fi aproximativ 20 de fotbalişti. Trebuie doar să îşi rezolve situaţia cu Astra, cei trei sînt de acord să vină la Rapid”, au afirmat apropiaţii preşedintelui giuleştean.

 

Lasă-ne numărul tău de telefon pentru a fi primul care află noutăți despre Rapid:

[easy_contact_forms fid=11]

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.