Rapid

Cristi Pustai, noul antrenor al Rapidului

UPDATE: Valerii Moraru a avut o întîlnire în decursul acestei seri cu Dinu Gheorghe şi Cristi Pustai. Patronul clubului giuleştean a declarat pentru FANATIK.RO că fostul antrenor al celor de la ASA Târgu Mureş, Pustai, este în mod oficial antrenorul Rapidului.

“M-am întîlnit în această seară cu Dinu Gheorghe şi Cristi Pustai şi am bătut palma. Avocaţii redactează contractul acum. Pustai va fi oficial antrenorul Rapidului începînd de mîine. Domnul Dinu are un buget, un obiectiv pe care trebuie să-l îndeplinească. Are trecute clauze în contract iar în cazul în care nu îşi va îndeplini obiectivul va plăti”, a spus Moraru.

______________________________________________________________________

UPDATE: Valerii Moraru, printr-o intervenție telefonica la Dolce Sport, confirmă: ”Cristi Pustai e alegerea tuturor. Sperăm să nu se razgândească!”

Noul antrenor al Rapidului va fi Cristi Pustai.

„În principiu, totul e ok. Am discutat cu Dinu Gheorghe şi ne-am înţeles. Nu am semnat încă nimic, pentru că trebuie să mai stabilim câteva lucruri după Revelion. E un proiect foarte interesant, care să readucă Rapidul acolo unde a fost. Tradiţia şi istoria o cer. Va fi o provocare mare pentru mine.

La reunirea lotului vreau să am cel puţin 14 jucători. Ştiu că acum situaţia nu e prea roz la capitolul ăsta, dar trebuie să se rezolve până pe 12 ianuarie. Să fie 14 jucători, că pe urmă mai pot veni pe parcurs, dar trebuie să am ce să antrenez, să am cu cine să încep treaba. Dar sunt convins că nu vor fi probleme în acest sens şi că voi îmbraca treningul Rapidului la reunire”, a declarat Cristi Pustai pentru DigiSport, citat de prosport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.