Rapid

Demiteri in lant la Rapid!

UPDATE: Actionarul majoritar al Rapidului a declarat ca nu s-a luat inca nicio decizie in privinta lui Ionel Ganea, acesta aflandu-se in cantonament cu echipa la Poiana Brasov. A confirmat totusi rezilierea tuturor contractelor de colaborare cu PFA, inclusiv cele ale lui Nicolae Manea si Lucian Ionescu

UPDATE: Tot fanatik.ro anunta ca Ionel Ganea a fost demis de la Rapid.

 

Site-ul fanatik.ro a anuntat in aceasta dimineata ca ofiterul de presa Lucian Ionescu si presedintele Nicolae Manea au fost demisi de la Rapid, cei doi intrand in preaviz asa cum prevede legislatia in vigoare. Din cate se pare, urmatorul pe lista este antrenorul Ionel Ganea, acesta avand sanse infime de a-si indeplini obiectivul fixat – 17 puncte in 10 etape – in conditiile in care Rapid a disputat deja 6 etape din Liga 1, obinand doar 5 puncte. Prezenta lui Ioan Andone in Giulesti la meciul cu Astra da apa la moara numeroaselor voci care sustin ca „Falcosul” va fi succesorul „Ganezului”.

[sociallocker id=”3921″][/sociallocker]

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. era bine daca erau in stuff si nicolae stanciu si nae manea .. inclusiv lucian ionescu sunt totusi 3 rapidisti adevarati – daca iesim din insolventa si o ducem cat de cat bine poate vor fi cei 3 in acelasi timp in conducerea Rapidului fiecare cu rolul sau.. !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.