Rapid

VIDEO/ Traditia vă cere şapte din şapte!

În 2000, Gaz Metan a promovat pentru a doua oară în istorie în prima ligă a României, iar de atunci s-a întâlnit cu Rapid de şase ori pe stadionul Giuleşti. Meciuri frumoase, spectaculoase, dar la finalul cărora Rapid s-a impus de fiecare dată! Aşadar, şase meciuri la rând, şase victorii! Ar fi chiar păcat acum, ca după minunatul succes de la Chiajna, în faţa Viitorului, să nu legăm a şaptea victorie la rând. Chiar dacă vorbim despre o formaţie solidă din Liga 1, sunt convins că noi avem puterea să câştigăm. Cu atât mai mult cu cât meciurile împotriva medieşenilor jucate lângă Podul Grant au fost adesea unele ultrasavuroase, în care emoţiile au atins cote alarmante. Golul fabulos al lui Pancu, gesturile nebuneşti ale lui Şumudică sau răsturnări de scor incredibile au putut fi văzute în astfel de întîlniri. Acum, noi vi le redăm cu plăcere mai jos!

19 noiembrie 2012: Rapid – Gaz Metan 2-1 (0-1) / Alex Ioniţă I şi Herea

21 noiembrie 2011: Rapid – Gaz Metan 5-3 (2-2) / Pancu 2, Herea, Teixeira 2. Revenire de senzaţie după ce Gaz Metan a condus cu 2-0 în minutul 13, iar Pancu a marcat două goluri de POVESTE!

3 martie 2011: Rapid – Gaz Metan 2-1 (2-1) / Glauber şi Zaharia – autogol. Plus reacţia fabuloasă a lui Şumudică după ce ai noştri au întors iar rezultatul!

20 noiembrie 2009: Rapid – Gaz Metan 4-1 (1-0) / Iencsi, Spadacio, Ioniţă I şi Răduţă

19 octombrie 2008: Rapid – Gaz Metan 4-2 (1-1) / Ricardo Fernandes, Spadacio 2, Cesinha

26 mai 2001: Rapid – Gaz Metan 2-1

Din păcate, videourile primelor două meciuri jucate pe Giuleşti între Rapid şi Gaz Metan nu sunt disponibile, dar concluzia este simplă: şase dispute, şase victorii Rapid, 19 goluri marcate, adică mai mult de trei pe meci, 9 primite, adică 1,5 pe meci, şi niciun meci cu mai puţin de trei goluri! Conduşi de patru ori şi egalaţi o dată, i-am bătut mereu! Iar Pancu, Şumudică sau Spadacio au fost protagoniştii!

[sociallocker id=”3921″][/sociallocker]

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.