Rapid

Legendă fără vârstă! Pancu, unic în Liga 1!

Văzându-l cum a alergat la meciul din campionat cu Steaua, dar mai ales cum a făcut în permanenţă naveta între atac şi apărare, n-ai zice că are 37 de ani fără câteva zile! Ba mai mult, Pancone a şi depăşit vreo trei jucători la faza la care a şi marcat! Bucuria de a-l vedea jucând în tricoul Rapidului este nepreţuită şi ar trebui conştientizată de toţi rapidiştii, cu atât mai mult cu cât, conform statisticilor, Daniel Pancu este cel mai în vârstă fotbalist care activează în prezent în Liga 1, urmat la patru luni distanţă de un alt băiat drag nouă, Mugurel Buga, care va face 37 de ani în decembrie!

646x404

Chiar dacă în această lună Pancone va împlini vârsta mai sus amintită, nu a existat absolut nicio problemă pentru el să alerge în meciul pomenit peste 10 kilometri! În condiţiile în care a ieşit, lovit, cu vreo zece minute înainte de ultimul fluier! Încă un motiv pentru care merită tot respectul nostru şi încă o dovadă că datorită Rapidului te poţi menţine mereu tânăr ca fotbalist. Mai mult, o răsfoială fugitivă a statiscii ne arată că Pancu este şi cel mai în vârstă marcator în poarta Stelei dintre rapidişti! Cum totuşi astfel de cifre pot fi relative, să socotim doar acest mileniu, pe care de altfel l-am şi început cu două goluri ale lui în poarta lor.

23_07_2002

La finalul meciului, Pancu a spus că speră să le dea gol şi la 39 sau 40 de ani, iar afirmaţia asta ne bucură fiindcă asta înseamnă că-l vom mai vedea în tricoul vişiniu măcar încă doi ani, iar la fotbalul care se joacă la noi, sunt şanse bune ca al nostru căpitan să îşi treacă în cont suta de goluri pentru Rapid în cel mai scurt timp. Să-l depăşească pe Puiu Ionescu e cam greu, dar măcar să ne mai delecteze cu evoluţiile sale şi meciul face toţi banii. Indiferent dacă vom pierde sau vom câştiga!

 

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.