Scandal

VIDEO / Motivele celui mai dureros eşec!

Să pierzi cu s****a pe Giuleşti, e cea mai grea lovitură pe care o poate primi un rapidist. Dar dincolo de înfrângerea cu 2-1, să vedem aspectele care au dus la acest eşec care, chiar dacă Marian Rada pare să abereze, putea fi evitat! Cum? Păi să le luăm pe rând!

1. În acest moment, Rapid nu are decât 15 jucători pe care se poate baza! Dintre care 13 de câmp: Tânc, Iacob, Lung, Coman, Stoica, Săndulescu, Selagea, Negru, Păun, Călin, Martin, Ciolacu şi Pancu! Ăştia sunt toţi! Neajungerea la un acord cu Vasile sau Dică şi nesoluţionarea negocierilor cu câţiva fotbalişti utili precum Filip sau Feher şi nici legitimarea lui Vali Balint ne-a pus în situaţia de a aborda primele două jocuri ale sezonului cu un lot compus şi din mulţi juniori. Iar vorbele lui Pancu, cum că Rapid are un lot mult mai slab decât în stagiunea de liga a doua, având în vedere că nu a venit niciun nume nou sub comanda interimarului Rada, ba mai mult au plecat jucători importanţi precum cei doi mai sus amintiţi, dar şi Daniel Niculae, Voicu, Gordin, Claudiu Herea şi chiar Istrate!

10530899_792333610789993_5641112973139709713_n

2. Pe lângă lacunele mari din lot, a intervenit şi o organizare proastă. Inexplicabil de proastă! Marele avantaj al Rapidului în asemenea de confruntări, stadionul Giuleşti, a devenit aproape nul în acest moment din cauza faptului că nu s-au pus în vânzare decât 3.000 de bilete! Păî este normal aşa ceva!? S-au invocat motive de securitate, că peluza nord va fi închisă că n-are scaune! Păi OK, dar la tribune doar 3.000 de suporteri încap?! Că după algoritmul ăsta cele două peluze, că şi sudul e închis de vreo şapte ani, au 16.000 de locuri! Nu zău!

10547417_331056223719517_7957103742867938697_n

3. Chiar şi în ciuda acestor mari, mari, mari de tot impedimente, băieţii au jucat poate peste puterile unor fotbalişti neplătiţi de peste un an! Iar înfrângerea a venit pe seama câtorva momente cheie. În primul rând, ocaziile ratate de ai noştri în prima repriză puteau da alt contur tabelei de marcaj. Apoi, golul doi al lor a venit dintr-un penalty venit pe fondul unei erori a defensivei noastre, în niciun caz datorită faptului că ar fi jucat ei mai bine! Nu în ultimul rând, proverbiala simpatie a arbitrilor pentru echipa de la marginea Bucureştiului au făcut ca o fază de la începutul reprizei a doua, în care unul de-al ălora trebuia să ia roşu, să se transforme doar într-un blând galben… Nu spun că dacă am fi avut superioritate numerică rezultatul ar fi fost altul, însă era un drept care ne-a fost FURAT!

Altfel, aceasta este echipa care a intrat sâmbătă seara pe teren: Drăghia – Tânc, Lung, Iacob, Stoica – Săndulescu, Păun – Coman, Pancu, Selagea – Ciolacu. Golul a fost marcat de Ciprian Selagea în minutul 25!

http://youtu.be/KUVniIMJi0M

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.