Rapid

Performante uriase pe banii părintilor!

Printre oamenii care încurajează necondiţionat echipa n-am mai fost de ceva timp până la meciul ăsta cu Slobozia pe care l-am jucat pe Giuleşti… Mi-am reamintit cum se trăieşte dramatismul de lângă teatru, iar deznodământul a fost pe final unul semifericit. Asta pentru că n-am pierdut deşi am jucat 70 de minute în inferioritate numerică! Iar ei au mai şi ratat două penalty-uri. Mica bucurie a unui punct ne-a fost adusă de un băiat care tinde să devină un mare fotbalist! Mădălin Martin îl cheamă şi cu Slobozia a marcat o dublă. Prima din cariera sa! Doar că golurile astea se adaugă altor cinci înscrise în acest 2014 (unul la U21), ceea ce-l transformă pe „Buga” în golgheterul Rapidului!

11rps_0297-471x660Sursa: fanatik.ro

Golgheter pe stomacul gol, pentru că, după cum a mărturisit în fanatik.ro, băiatul cu numărul 80 are 16 salarii restante! De fapt, nici el nu le mai ştie exact cuantumul, dar un calcul aproximativ cam spre numărul expus tinde. „Părinţii s-au obişnuit să mă ajute, chiar dacă sunt fotbalist la Rapid!”, declara, mai în glumă, mai în serios, Martin. O realitate oarecum umoristică la suprafaţă, dar dureroasă şi întunecată în profunzimea ei. Chiar dacă Mădălin are aproape 22 de ani, adică vârsta unui student de anul trei care aşteaptă săptămânal la mecanic pachetul cu mâncare sau dă repede fuga să vadă dacă i-au intrat în cont cele câteva zeci de lei trimise de acasă, situaţia lui nu poate fi echivalată cu cea expusă aici! Sub nicio formă! Din simplul motiv că este fotbalist la RAPID şi aduce puncte importante şi în mod repetat pentru cea mai frumoasă echipă din fotbalul românesc!

1.FOTBAL:ACS BERCENI-RAPID BUCURESTI 1-1,LIGA 2 (7.09.2013)Sursa: fanatik.ro

Vorbim despre acelaşi club de la care romică surdu încasa sume exorbitante în urmă cu ceva mai mult de un an! Mădălin în schimb a jucat 30 de meciuri oficiale sezonul ăsta, a marcat 10 goluri, a dat şi opt pase decisive, iar ca bonus a mai scos şi câteva lovituri de la 11 metri. Viteză are, tehnică are, polivalent e, şut foarte bun, lovitură de cap excelentă, forţă şi dăruire întotdeauna. Fortând un pic, am putea chiar spune că începe să aducă un pic cu Van Persie, pe care el îl admiră atât! Şi ce dacă? Contul rămâne tot gol mereu, chiar dacă pseudoacţionarii de la Rapid se bucură din lojele lor de munca pe care Martin o poartă, alături de ceilalţi colegi, să readucă echipa în prima Ligă. Şi probabil că va reuşi. Problema este dacă banii ce vor veni din drepturile TV nu se vor duce iar pe la firme de pază sau în direcţii asemănătoare…

martinŞtiu, ar trebui să ne bucurăm mai mult de fotbal, dar doare când vezi că oamenii care te bucură atunci când eşti în tribună nu au decât satisfacţia de a juca la Rapid. Nu este normal, ba chiar e ilogic şi nedrept să dai două goluri decisive pentru echipa ta, iar a doua zi, poate, în loc să fii sunat de ai tăi şi felicitat pentru reuşită, ei să te întrebe de câţi bani mai ai nevoie şi când să ţi-i trimită… Consolarea rămâne în gândul că undeva există o justiţie Divină, iar la un moment dat fiecare primeşte ceea ce merită!

Un RAPIDIST din peluză

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.