Diverse

6 adevaruri dure care va vor ajuta sa deveniti mai buni

Puteți să nu citiți mai departe dacă aveți o carieră care e în urcare, sunteți copleșit de viața personală și aveți o relație fericită. Ne bucurăm pentru tine, amice, acest articol nu este pentru tine, ne mândrim cu tine!

În ceea ce îi privește pe ceilalți, vreau ca toți să încerce să numească 5 chestii impresionante despre propria persoană. Scrieți-le sau strigați-le în gura mare. Dacă ați întâmpinat greutăți, articolul este pentru voi și o să vă enerveze.

Numărul 6. Pe toți îi interesează doar ceea ce pot obține de la voi.

1

Să presupunem că omul pe care îl iubiți cel mai mult pe lumea asta a fost împușcat. Zace întins pe stradă, sângerează și strigă. Se apropie de voi cineva și vă zice să vă dați la o parte. Inspectează rana persoanei iubite de voi si scoate din buzunar un briceag si vrea să opereze chiar acolo pe strada.

Îl intrebați: “Sunteți medic?”

El vă raspunde: “Nu.”

Îi ziceti: “Dar stiți ce faceți, nu?”

În acest moment el își iese din fire. Vă zice că este bun, cinstit, și că el întotdeauna vine la timp. Vă mai informează că este un fiu bun, ca viața lui este plină de activități interesante și se mândrește cu faptul că nu spune înjurături.

Sunteți enervați: “Ce treabă are asta, la naiba, când persoana mea iubită stă aici și sângerează?! Mie îmi trebuie cineva care poate să opereze plăgi împușcate! Poți sau nu?!”

Și în acest moment tipul începe să facă propagandă – de ce ești așa de superficial și egoist? Pe tine nu te îngrijorează aceste minunate calități? Nu ai auzit că ți-a zis că întotdeauna ține minte ziua de naștere a iubitei sale? Chiar mai contează pentru tine așa de mult dacă poate sau nu să opereze?

În acest moment îl apucați cu mâinile însângerate de umeri, îl scuturați și îi strigați: “Nimic din aceste porcării nu contează pentru că în această situație, specială mie, îmi trebuie cineva care este în stare să oprească sângerarea, nenorocit bolnav ce ești”.

Și iată adevărul crunt despre lumea adultă: sunteți în această situație în fiecare zi în parte. Voi sunteți bărbatul cu briceagul, iar societatea – victima împușcată.

Dacă vreti sa știți de ce societatea vă evită ori de ce nu vă respectă, asta este din cauza că societatea este plina de oameni care au nevoie de ceva. Ei au nevoie de case construite, au nevoie de mâncare, distracții, relații sexuale mulțumitoare. Iar voi ați venit la aceasta situație de urgență doar cu un briceag, doar prin faptul că v-ați născut, în momentul venirii pe lume deveniți o parte a sistemului creat special pentru a asculta de nevoile oamenilor.

Ori vă opriți la sarcina: “de a asculta de nevoile oamenilor” și obtineți un set unic de deprinderi ori lumea vă va da un șut în fund.Și nu va conta cât de buni, darnici și respectuoși sunteți. Veți fi săraci, singuri și în frig.

Asta pare dur, primitiv și materialist? Chiar bunătatea și iubirea nu mai înseamnă nimic? Desigur, inseamnă. Doar pâna la acel moment când acestea sunt urmarea a ceva ce faceți pentru oameni și ei nu pot obține acel lucru în altă parte.

Numărul 5. Hippie au greșit.

 

2

O scenă monumentală din istoria filmului. Este vorba de discursul lui Alec Baldwin din filmul Glengarry Glenn Ross.

http://youtu.be/8kZg_ALxEz0

Personajul pe care îl interpretează Baldwin, care este perceput ca unul negativ, se adresează unei camere pline de bărbați și le spune că vor fi toți concediați dacă nu îndeplinesc planul de vânzări:

”€œBaiat bun? Nu mă interesează. Un tată minunat? Du-te naibii! Mergi acasă și te joacă cu copiii tăi. Dacă vrei să muncești aici, îndeplinește planul”.

Este dur, grosolan și se mărginește cu sociopatia, dar în el este o afirmație cinstită și concretă a ceea ce așteaptă lumea de la tine. Diferența constă în faptul că în lumea reală oamenii consideră că nu trebuie să vorbească în acest fel cu tine și decid să te lase mai departe să continui în mocirla asta.

Această scenă din film mi-a schimbat viață. Alec Baldwin a fost nominalizat la Oscar pentru acest film cu toate că asta este singura scenă cu dânsul. După cum au observat oamenii deștepți, genialitatea acestui discurs constă în faptul că jumătate din telespectatori gândesc: ”Wow, interesant, cum este să ai un șef atât de nenorocit?”, iar cealaltă jumătate ”€œO da! La naiba! Duceți-vă și munciți!”

Dacă v-ați fi aflat în acea cameră, câțiva ați fi resimțit aceste cuvinte ca ceva normal unei atmosfere de lucru, în orice caz v-ați fi încărcat de energia mesajului, primind cu voie bună acele înjurături, ”€œacest om este genial!”, iar restul ați fi primit asta personal, ”€œacest om este un nenorocit, nu are dreptul să vorbească în acest fel cu mine”. Ori -€“ manevra standard, când narcisismul se întâlnește cu o putere mare – ați fi fost nemulțumiți, dar nu ați fi spus asta nimănui, imaginându-vă că veți găsi informația care v-ar fi pus șeful într-o lumină proastă.

Diferența dintre cele două poziții – supărarea față de motivație – determină dacă veți reuși sau nu în această lume. Mulți vor să corespundă afirmației lui Tyler Durden din ”Fight club”: ”€œYou’€™re not your job”.

De fapt sunteți ceea ce munciți. Da, serviciul dumneavoastră și ceea ce înțelegeți prin angajare pot fi lucruri diferite, dar în ambele cazuri dumneavoastră nu sunteți decât suma competențelor folositoare pe care le aveți, nimic mai mult. De exemplu, a fi mamă este o muncă care cere anumite calități. Este ceva ce omul poate face pentru a aduce folos celorlalți membri ai societății. Nu faceți confuzie: ”€œmunca” dumneavoastră, folosul pe care îl aduceți celorlalți, este tot ceea ce sunteți.

De aceea chirurgii sunt mai respectați decât scriitorii de comedie. Din această cauză mecanicii sunt mai respectați decât hipsterii șomeri. Acesta este motivul pentru care serviciul vă va deveni etichetă în caz că moartea dumneavoastră va apărea în paginile ziarelor – ”€œAparatorul Ligii naționale de fotbal s-a sinucis”. Tyler afirmă ”Tu nu ești munca ta!”, dar el de asemenea a înființat o companie de succes de fabricare a săpunului și a devenit conducătorul unei mișcări social-politice. El era totalmente munca sa.

Sau gândiți-vă la asta: Compania Chick-fil-A se manifestă deschis împotrivă căsătoriilor între persoanele de același sex. Dar în ciuda protestelor, compania continuă să vândă zilnic milioane de sandwichuri. Nu din cauza că Statele erau de acord cu ei, ci pentru că ei își fac de minune delicioasele gustări. Și asta e tot ce contează.

Nu trebuie neapărat să va placă asta. Mie de exemplu nu-mi place că de ziua mea de naștere plouă, dar totuși plouă. Norii s-au format, a plouat. Oamenii au necesități și prin ele ei dau valoare oamenilor pe care îi întâlnesc. Acestea sunt simple mecanisme ale universului și ele nu trebuie să ne mulțumească.

Dacă în momentul de față protestați spunând că nu sunteți un mic capitalist și materialist, că nu sunteți de acord cu faptul că banii înseamnă totul, o să vă întreb o singură chestie: Cine a spus ceva de bani? Vă scapă ceva mult mai important.

Numărul 4. Ceea ce faceți nu trebuie neapărat să vă aduca bani, dar trebuie să aducă folos celorlalți

3

O să vă aduc un exemplu care nu ține de bani și pe care nu-l veți putea contesta. Citesc zeci de povești în fiecare an de la bărbați celibatari disperați că sunt singuri. Aceștia sunt nemulțumiți că femeile nu vor să fie cu dânșii în ciudă faptului că ei sunt cei mai drăguți de pe această planetă. Eu pot să le explic ce nu e în regulă cu dânșii, dar iarăși, cred că Alec Baldwin ar face-o mult mai bine decât mine.

În acest caz Baldwin joacă rolul femeilor atrăgătoare. Ele, desigur, nu spun asta direct și așa tăios ca dânsul – societatea ne învață să nu fim sinceri cu oamenii – dar sensul e acelasi. “Ești băiat bun? Cui ii pasa? Dacă vrei să muncești aici îndeplinește norma”.

“Ce? Vrei să zici că nu voi avea o iubita bună până când nu voi avea un salariu bun și o grămadă de bani?”

Nu, creierul tău sare la aceasta concluzie, că tu ai o scuza să nu le atragi atenția celor care nu sunt de acord cu tine pentru că ei sunt egoiști și superficiali. Te întreb, ce propui? Ești deștept? Amuzant? Interesant? Talentat? Ambițios? Creativ? Ok, și ce faci ca să demonstrezi aceste calități lumii? Nu vorbi că ești un băiat bun – asta nu este de ajuns. Fetele “bune” au prieteni care sunt drăguți cu ele de 36 de ori pe zi. Pacientul sângerează pe stradă. Știi să-l operezi sau nu? “Dar eu nu sunt sexist, rasist, lacom si dur! Nu sunt ca ceilalți, restul sunt niște nenorociti!”

Scuză-mă, eu știu că asta este greu de ascultat, dar dacă tot ceea ce știi să faci este să faci o listă cu neajunsurile pe care nu le ai, atunci da-te naibii de lângă pacient. Uite acel frumușel plin de duh cu o carieră promițătoare este gata să opereze.

Asta ți-a rănit sentimentele? Ok, și ce daca? O să începi să te plângi de asta zilnic sau vei merge să înveți să devii chirurg? Depinde de tine, dar nu începe să te plângi că fetele se îndrăgostesc doar de ticăloși; ele se îndrăgostesc de acești ticăloși pentru că ei au ce sa le ofere. “Dar eu sunt un bun ascultător! Da? Din cauza că tu vrei să stai cuminte în loc să primești șansa de a fi aproape de o fată frumoasă (și să petreci fiecare clipa visând la cât de fină îi este pielea)”? Iar acum imaginează-ți că în viața acestei fete este un alt barbat, care știe să asculte, dar el mai știe și să cânte la chitară. Să spui că tu ești un băiat bun este la fel ca și cum ai fi un restaurant care nu vinde diferite feluri de mâncare ci doar “mâncare ce nu vă otravește”. Tu ești ca un nou film cu titlul “Film în engleză” cu sloganul “Actorii se văd bine”.

Eu cred că anume din această cauză tu poți fi “băiat bun” și totuși să te simți groaznic când te gândești la tine. Și anume…

Numărul 3. Te urăști pentru că nu faci nimic

4

“Și ce? Zici că ar trebui să citesc o carte despre cum să-ți găsești o iubită?”

Da, doar în cazul în care primul pas în această carte spune: “Trebuie să devii acel om lângă care fetele vor să fie”.

Acest pas este mereu trecut cu vederea.Întotdeauna “Cum să-mi găsesc un serviciu?”, dar nu “Cum să devin acea persoană la care visează toți angajatorii?”. De fiecare dată “Cum să fac ca să mă placă fetele frumoase?” și nu “Cum să devin acel bărbat de care se îndrăgostesc fetele frumoase?”. Vedeți, asta este din cauza că la intrebările 2 și 4 răspunsurile v-ar cere să renuntați la multe dintre activitățile voastre preferate, să acordați mai multă atenție aspectului fizic, și Dumnezeu știe încă la ce. Posibil va fi nevoie chiar să vă schimbați personalitatea.

”Dar de ce nu pot găsi pe cineva care să mă iubească așa cum sunt?”, te întrebi. Răspunsul: Pentru că oamenii cer multe. Victima sângerează și tot ceea ce poți să faci este să te uiți și să suferi că nu există plăgi împușcate care să se vindece de la sine.

Uite încă un videoclip.

http://youtu.be/mSnRq6iyHKg

Ce vă oprește să vă puneți chiloții și o pelerină și să ieșiți pe scenă și să vă lăudați cu ce aveți în ”€œdotare” la toată lumea? Acest tip știe secretul succesului în această viață: să faci ceva… este mai bine decât să nu faci nimic.

”Dar nu sunt bun la toate!” Am vești bune pentru tine -€“ fă-ți timp destul pentru a repeta și vei putea deveni bun la toate. Eram cel mai de rahat scriitor în timpul adolescenței. Am devenit un pic mai bun pe la 25 de ani. Și în timp ce-mi ratam cu insistență cariera, am scris în timpul liber articole timp de 8 ani, câte unul pe zi, până am început să primesc bani pentru asta. Mi-au trebuit 13 ani ca să devin un scriitor destul de bun ca să ajung în lista bestsellerilor la New York Times. Mi-au trebuit 20.000 de ore de practică ca să-mi șlefuiesc textele mele de rahat.

Nu vă place ideea de a cheltui vremea liberă pentru a primi îndemânări noi? Am vești bune și vești proaste. Cele bune -€“ această practică altruistă vă va ajuta să ieșiți din propria cochilie -€“ am supraviețuit anilor de muncă de birou pentru că știam că voi căpăta competențe unice pe lângă asta. Oamenii abandonează treburile la jumătate de cale pentru că rezultatele nu apar imediat, pentru că ei nu își pot imagina că procesul este în sine și rezultatul.

Veștile proaste – nu aveți de ales. Dacă vreți să munciți aici, îndepliniți-vă planul.

Părerea mea ca om simplu, vă urâți nu din cauza respectului de sine scăzut, nu din cauza că oamenii sunt duri cu voi. Vă urâți din cauza că nu faceți nimic. Până și tu nu te poți ”€œiubi așa cum esti” -€“ iată de ce sunteți nefericiți și îmi trimiteți mesaje private, întrebându-mă ce trebuie să faceți cu viață voastră.

Rezolvați următoarea problemă: Cât timp cheltuiți pentru chestiile de consum, făcute de alții (televizor, muzică, jocuri video, site-uri) în loc să faceți ceva al vostru? Doar asta va adaugă preț existenței voastre.

Și dacă nu vă place să auziți asta, dacă vă stăruiți să corespundeți frazei ”Este important ceea ce este în sufletul vostru” pe care ați auzit-o în copilărie, am să va spun o singură chestie…

Numărul 2. Ceea ce aveți în suflet este important doar dacă vă determină să faceți ceva

5

Pentru că sunt în această afacere eu știu o mulțime de autori care iubesc sinceritatea. Ei cred despre dânșii că sunt scriitori, se imaginează așa la petreceri, ei conștientizează asta adânc în suflet, au suflete de scriitori. Singurul lucru pe care îl ratează – unde sunt cu adevărat operele lor.

Dar oare chiar contează? Ceea ce este scris este singura chestie ce contează pentru a determina cine este și cine nu este scriitor?

De dragul iubirii lui Dumnezeu, da.

Asta este tactica folosită cel mai frecvent pentru a te apăra de tot ceea ce am scris mai sus și mai demult și de orice critică din viața voastră. Această tactică este folosită de ecoul vostru pentru a vă apăra de muncă grea asupra voastră: ”€œStiu că în suflet sunt un om bun”. Poate fi formulată și așa ”€œStiu cine sunt” și ”€œEu trebuie să fiu eu insumi”.

Nu mă înțelegeți greșit; înăuntru sunteți totul. Tipul care a construit o casă pentru familie de la zero cu ce avea la îndemână a făcut asta pentru că așa este el pe dinăuntru. Orice faptă rea pe care ați săvârșit-o a început de la un impuls greșit, un anume gând a ricoșat în creierul tău până când ați fost nevoit să faceți asta. Și orice faptă bună se face pe același principiu. ”Cine ești tu pe dinauntru” -€“ este îngrășământul metaforic pe care cresc fructele tale.

Și iată ce trebuie să știe fiecare. Și ceea ce mulți dintre noi nu pot accepta:

”€œTu ești fructul și nimic mai mult”.

Nimănui nu-i păsa de îngrășământul vostru. ”Cine sunteți voi pe dinauntru” nu are nici o semnificație dacă nu produceți nimic pentru alții.

Înăuntru ai o milă mare pentru săraci. Minunat. Ați făcut ceva în privința asta? Sau ați rămas numai cu această compasiune? Auziți de vreo tragedie care s-a întâmplat și vorbiți ”€œO, săracii copii. Transmiteți-le ce gândesc despre ei”? Duceți-vă naibii dacă faceți așa, mai bine aflați de ce au nevoie și ajutați-i. O sută de milioane de oameni au vizionat filmulețul Kony, virtual toți se gândeau la săracii copii africani. Și ce a făcut societatea cu aceste gânduri? Nimic! În fiecare zi mor copii din cauza că milioane de oameni își vorbesc că a simți este la fel ca și a face. Este un mecanism interior controlat de partea leneșă a creierului care ne apără de acțiuni reale.

Câți dintre voi acum merg în cercuri și își zic ”€œEl/ea m-ar iubi dacă ar afla cât sunt de interesant!” Serios? Și cum ar trebui să se transmită aceste gânduri interesante de sine stătător lumii? Ori ele ar trebui să devină motiv pentru acțiunile voastre? Dacă fata sau băiatul visurilor voastre v-ar filma cu camera ascunsă în decursul unei luni ar fi uimiți de ceea ce văd? Țineți minte, ei nu vă pot citi gândurile, ei pot doar să vadă. Și-ar dori ei să devină o parte a vieții voastre?

Tot ceea ce vă rog eu este să aplicați asupra propriei persoane aceleași standarde pe care le folosiți la ceilalți. Cu siguranță aveți un prieten credincios iritant, a cărui ajutor se rezumă la ”o să mă rog pentru dânșii”. Nu vă scoate din minți asta? Eu nu comentez acum dacă ajută sau nu rugăciunile, dar asta nu schimbă cu nimic faptul că acest om a ales acel tip de ajutor pentru care nu trebuie să-ți miști fundul de pe canapea. Acești oameni se abțin de la orice rău, intențiile lor sunt curate, îngrășământul lor interior este atât de curat pe cât este posibil, dar câte cresc pe el? Și ei trebuie să înțeleagă această metaforă mai bine ca oricine – am furat-o din Biblie. Iisus repeta ceva de genul ”copacul este judecat după fructele pe care le face” într-una. Iisus nu a spus niciodată ”€œDacă vreți să munciți aici, îndepliniți norma”. Nu, el vorbea ”€œFiecare pom care nu dă fructe bune trebuie tăiat și aruncat în foc” (Evanghelia după Matei).

Oamenii nu reacționează bine când aud așa ceva. La fel au reactionat și managerii din film la cuvintele lui Alec Baldwin despre faptul că ei ar trebui să se facă mai puternici sau să se apuce să curețe papuci. Ceea ce ne aduce la punctul final…

Numărul 1. Totul din voi se va lupta cu progresul

6

Rațiunea umană este un miracol și poți să o vezi cât de bine muncește în momentul în care se luptă cu dovezile evidente cu privire la necesitatea schimbării. Psihicul vostru este înzestrat cu un mecanism de apărare, creat pentru a elimina tot ceea ce poate muta din loc ceva în voi – întrebați-l pe orice narcoman.

Chiar și acum câțiva din voi citesc și simt cum creierul bombardează automat ceea ce ați citit și vă comandă să nu acceptați asta. Din proprie experiență vă pot spune că bombardamentele pot lua următoarele forme:

  • Să iei intenționat orice critică ca insultă

“Cine este el să mă numească leneș și nefolositor?! Un om bun nu ar fi vorbit în acest mod cu mine! El a scris asta ca să simtă superioritatea asupra mea, ca să mă facă să mă simt rău! Și eu nu voi lasă asta așa, eu voi egala scorul!”

  • Concentrarea atenției la cel ce vorbeste, nu la ceea ce spune

“Cine este EL să-mi zică MIE cum să-mi trăiesc viața?!  Vai, uitați-va la dânsul, cât este de puternic și de mare! Dar de fapt este un alt grafoman din rețea! Voi caută ceva care să demonstreze că el este un prost! Este atât de pretențios, încât mi se face greață! I-am văzut un video mai vechi în care cânta rap și versurile sunt varză! ”

  • Concentrarea asupra tonului mesajului, în loc de conținut

“Voi răscoli tot pâna voi găsi o gluma care să sune jignitor, fiind scoasă din context, iar pe urmă voi vorbi și mă voi gândi numai la dânsa! Am auzit că un cuvânt jignitor poate să inmormânteze o intreagă carte!”

  • Redactarea propriei istorii

“Nu este chiar așa de rău! Eu știu că am încercat să mă sinucid luna trecută, dar acum mă simt mai bine! Este foarte posibil că dacă o voi ține tot așa în continuare păi până la urmă va funcționa de la sine! Voi lua o pauză mai mare și voi continua să-mi arăt interesul față de fata ceea și într-un final va veni ea la mine!”

  • Încrederea că orice schimbare este o trădare față de propria persoană

”Aha, adică eu ar trebui să renunț la benzile desenate și în loc de asta să muncesc câte 6 ore la sală? Și să mă folosesc de auto bronzant ca toți proștii din showurile TV? Pentru că asta este singura alternativa”.

Și așa mai departe. Nu uitați, suferința este convenabilă. Iată de ce majoritatea o preferă. Fericirea cere eforturi.

Și curajul. Este foarte confortabil să știi că dacă nu vrei crea nimic în această viață, atunci nimeni nu va putea atenționa la ceea ce ai făcut.

Este mult mai simplu să stai în fund și să critici ceea ce au făcut ceilalți. Filmul este prostesc. Copiii ăștia sunt needucați. Relația celor doi a ajuns în impas. Acest bogătaș este mărunt ca persoană. Acel restaurant nu este bun de nimic. Scriitorul ăsta de pe internet este cretin. Mai bine las un comentariu sub munca lui în care cer să-l concedieze. Vedeți, am făcut și eu ceva.

A, mă scuzați, am uitat să menționez asta? Da, orice ați încerca să construiți sau să creați -€“ fie că este vorba de o poezie, o nouă îndemânare, o nouă relație -€“ veți fi înconjurat de acele persoane care nu creează nimic și care vă vor critică pentru ceea ce faceți. Posibil pe la spatele vostru, dar vor face asta. Prietenii voștri băuți vor fi împotrivă faptului că sunteți treaz. Prietenii voștri grași nu vor vrea ca voi să începeți un nou regim. Prietenii voștri care nu au un loc de muncă nu vor vrea să vă vadă având o carieră.

Țineți minte, ei își manifestă propriile temeri, din acel moment din care să-ți bagi piciorul în munca altora a devenit încă o justificare pentru lene. ”De ce ar trebui să fac eu ceva când ceea ce creează ceilalți nu este bun de nimic? Eu aș fi scris deja un roman, dar eu voi aștepta ceva bun, nu vreau să scriu vreo carte, gen <Twilight>”! Și din cauza că nu creează nimic, el este perfect și departe de a lua lecții. Și dacă chiar va face ceva, se va convinge că a făcut asta cu o ironie aparte. O va face prost intenționat ca toată lumea să înțeleagă că asta nu a fost o încercare reală. Că o încercare reală va fi minunată. Nu că rahatul pe care îl faceți.

Citiți comentariile la articolele noastre -€“ de fiecare dată aceeași chestie: Cracked trebuie să concedieze pe cel care a scris. Acest nenorocit trebuie să înceteze să scrie. Nu mai filmați nimic. Toate comentariile se reduc la una și aceeași chestie: ”€œIncetati să mai creați. Asta se deosebește de ceea ce aș fi făcut eu, iar atenția pe care o primiți mă face să mă îngrijorez pentru mine”.

Nu fiți așa. Dacă sunteți așa, nu mai fiți. Din cauza asta lumea vă urăște. Tot din acest motiv vă urâți.

Aveți un an. Sfârșitul anului 2013 este deadline-ul ori anul în care veți cîți acest articol. În timp ce alții zic ”€œIn acest an voi slăbi 15 kilograme”, eu vă propun să dați promisiunea că veți face ceva, ”orice” -“ să învățați o nouă îndemânare, veți adăuga ceva nou la ceea ce știi deja și că veți face asta destul de bine încât să produceți o impresie puternică asupra celorlalți. Nu mă întrebați ce anume, alegeți ceva la întâmplare din ceea ce nu știți. Înscrieți-vă la karate, dansuri sportive, olărit. Învățați să coaceți. Construiți o cușcă pentru păsări. Învățați să faceți masaj. Învățați limbajul de programare. Faceți un film porno. Deveniți super erou și luptați cu infracționalitatea. Începeți un video blog pe YouTube. Scrieți pentru Cracked.

Momentul crucial aici este următorul – nu vreau să vă concentrați asupra a ceva global ce vreți să vi se întâmple (”€œVreau să-mi găsesc o iubită, voi câștiga o grămadă de bani…”). Vreau să vă concentrați asupra unui lucru mai mărunt, învață un nou lucru care te va face mai interesant și mai prețios pentru ceilalți.

”Nu am bani să plătesc cursurile culinare”. Atunci căutați pe Google ”€œCum să gatesc”. Ei acum filtrează până și filmele porno, așa că acum a devenit mult mai ușor să faceți asta. La naiba, omorâți toate pretextele astea. Ori o să vă omoare ele.

Sursa: cracked.com

[sociallocker id=”3921″][/sociallocker]

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.