Rapid

Rapidişti, să îl ajutăm pe micuţul David să poată merge!!!

Abia a împlinit patru anişori, dar din cauza unor probleme avute la naştere, micuţul David Alexandru nu poate merge. Copiii de vârsta lui îşi doresc acum jucării şi dulciuri de la Moş Crăciun, dar el nu vrea decât să poată zburda precum ceilalţi micuţi. Acest lucru este posibil, dar asta depinde şi de noi toţi. David are nevoie de 20.000 de lei pentru operaţiile şi tratamentul care l-ar ajuta să devină un copilaş normal. Suma nu este mică, mai ales pentru posibilităţile familiei sale, dar, dacă ne unim cu toţii forţele, valoarea ei nu este nici una uriaşă! Vine Crăciunul! Să facem un bine, să aducem un zâmbet pentru cei mai puţin norocoşi!

nicki234

Să ne implicăm, aşa cum s-a implicat şi Nicolae Vasile, fundaşul nostru stânga. Niky nu a împlinit încă 18 ani, dar maturitatea de care dă dovadă pe teren nu este întâmplătoare, având în vedere că el ia şi astfel de iniţiative demne de toată lauda. Să-l susţinem şi să contribuim cu ce putem fiecare. Iată numărul de cont unde puteţi dona bani: RO70 INGB 0000 9999 0406 1720, dar şi numărul de telefon la care poate fi contactată familia lui David: 0766 550 170  (Florentina Stoicescu). Dacă sunteţi interesaţi şi de povestea completă a dramei prin care trece băieţelul de patru anişori, totul este AICI!

Echipa 1923.ro vă mulţumeşte din suflet!

 

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Iată numărul de cont unde puteţi dona bani: RO70 INGB 0000 9999 0406 1720, dar şi numărul de telefon la care poate fi contactată familia lui David: 0766 550 170 (Florentina Stoicescu)

  2. Salut ! Foarte patrunzator, frumos articol

    FZR, Sarbatori Fericite !

    PS: O mica greseala in titlu: s-a scris merge in loc de mearga.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.