Naționala de Fotbal a RomânieiScandal

Pe Stelea îl recomandă 91 de selecţii la naţională! Pe voi? Acvariile din portbagaj sau autogolul cu Danemarca?!

Am zis să mă uit şi eu puţin la meciul s****i din această seară, am nimerit exact la 3-0, când căpitanul oaspeţilor l-a faultat în careu pe Adi Popa, cu zâmbetul pe buze. Urma să fie doar 4-0. Având un aşa peisaj, am comutat imediat programul, dar infecţia se răspândise, iar pe alt post era în reluare o conferinţă a cuplului, căci ăsta e în mod cert cel mai potrivit cuvânt, WC (a nu se înţelege closet, ci World Champion!) – Regheton, în sensul că antrenorul s****i dă tonul în fotbalul românesc. În viziunea sa… Şi ca să revenim, ce debita WC-ul. Că cică ce îl recomandă pe Bogdan Stelea să fie selecţioner la U21?! Wtf?! În ce ţară normală şi în ce fotbal normal, un neica nimeni poate face mişto de o legendă?! Bine, mă, WC-ule, îţi zic eu ce îl recomandă pe Stelea acolo. Cele 91 de selecţii în naţionala României, mondialele alea la care a jucat, meciurile alea cu Columbia şi Anglia în care a apărat foarte bine. Cele vreo 750 de meciuri la profesionişti pe care le-a jucat în cariera lui. Da, ştiu, Stelea nu a avut niciun rezultat ca antrenor până la 45 de ani, cât are în prezent, dar asta mai ales pentru că a jucat în LIGA I, până la 41 de ani!!! A jucat fotbal, WC, ceea ce tu nu ai făcut niciodată. Sau poate că ai făcut-o pe la Hermafrod Mărginimea sau Travestin Şugatag. E posibil şi asta, să mă scuzi dacă e aşa! Dar în acelaşi timp în care tu evoluai pe-acolo, omul ăsta debuta la Dinamo. Doar atât… Ah, şi să nu uit. Probabil că la finalul anilor ’80 nici măcar nu învăţaţeşi încă formidabilul truc magic de a transforma un portbagaj, în acvariu. Aşa-i? 🙂

0-312050-14hartie

Deja am scris prea mult despre acest WC, lipsit de orice importanţă, dar cu o gură mai sloboză decât ar trebui… Să revenim însă şi la cauza ce a generat acest conflict cu sine însuşi. Un mare jucător, Gabi Iancu, face ce vrea pe la orice lot naţional, dar el trebuie să fie tratat ca un prinţ. Nu e important că a plecat la unu noaptea din cantonament şi că i-a răspuns urât lui Stelea. Nu, important e că nu a lipsit decât patru minute şi că Constantinovici se uita la tenis. Auzi mentalitate de profesionişti! Dar pe Stelea ăsta nu-l recomandă nimic, că săracu e un neica nimeni, dar pe Regheton ce îl recomandă? Cariera de fotbalist? Care parte? Aia din perioada autogolului cu Danemarca, care ne-a îngropat o campanie de calificare? Sau aia din Germania, când a fost anchetat pentru meciuri trucate? Că alte momente din cariera lui nu cred că-şi aminteşte cineva… Aaaa, da, un antrenor la 37 de ani, cu atâtea rezultate… La 37 de ani, pentru că n-ai mai fost în stare să joci după 32, da… Dar care rezultate? „Miracolul” cu Chiajna de la Ploieşti, când ai fost condus cu 3-1 până în minutul 86 şi, în ciuda faptului că ai jucat execrabil tot meciul, baţi cu 4-3? Sau horele cu „U” Cluj, Concordia, Ceahlăul, Braşov sau Săgeata? Ori alea cu arbitraje echidistante împotriva Chiajnei, Oţelului, lui Dinamo, Ceahlăului, lui Gaz Metan? Alegeţi voi, că eu nu mă hotărăsc! Astea’s vremurile actuale din fotbalul românesc, când un om ca Bogdan Stelea e batjocorit şi tras la răspundere de două personaje cu trecut mai mult decât dubios. Serios acum, cât să mai suportăm?!

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. corect…ai mare dreptate, esti zero!!! pe reghe il recomanda…un titlu cu steaua, o calificare in primavara europa league, si o calificare in grupele ligii campionilor…te-am bagat in ceata, nu?
    si hagi are 125 de selectii si 35 de goluri, iar ca antrenor e zero! nu poti compara o cariera de jucator cu una de antrenor. Am uitat de antrenorul Stelea care l-a invatat meserie pe mourinho ce face?? echipa de tineret este in cantonament iar maestrul chelios unde era???
    unde a stat constantinovici 40 de minute???

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.