Visele se pot împlini oricând! Marian Stoica, primul gol pentru Rapid!

Recent, într-un interviu acordsat pentru 1923.ro, Marian Stoica se declara un fotbalist împlinit. Visul său din copilărie i se împlinise. Joacă la Rapid! Titular, chiar dacă nimeni nu ştie unde va juca Rapid după 13 septembrie. Sau dacă echipa va mai exista aşa cum noi o ştim. Cu toate astea, băieţii în vişiniu continuă să joace amicale, în faţa adversarilor modeşti de prin Ilfov sau din apropiere. Azi, a fost rândul celor de la Viitorul Axintele să fie luaţi în primire. Echipă promovată la finalul sezonului trecut în „B”, dar retrogradată înapoi din cauza nu ştiu cărei depunctări, n-a avut nicio şansă cu băieţii noştri şi a pierdut cu 4-1.

În 2011, când a fost împrumutat la Juventus Bucureşti, Mara (stânga) a venit în Giuleşti din postura de adversar, în Cupă. Rapid s-a impus cu 4-1. Sursa foto: FANATIK

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Dacă primele goluri au fost marcate de Ioniţă şi Ciolacu, oameni care ne-au obişnuit cu evoluţiile bune şi chiar să înscrie des, tabela a fost închisă tocmai de Marian Stoica. Omul care e de aproape un deceniu în Giuleşti, deceniu pavat cu multă suferinţă şi numeroase încercări grele, a reuşit să înscrie primul său gol pentru echipa de seniori a Rapidului. Sigur, pentru majoritatea microbiştilor, reuşita lui Mara nu contează poate nici pentru statistică, dar pentru mijlocaşul stânga care a crescut lângă Podul Grant, golul a însemnat o descătuşare uriaşă. De fapt, pentru nişte fotbalişti care nu-şi cunosc viitorul şi care sunt neplătiţi cu lunile, ce bucurie le mai rămâne în afara celei generate de faptul că-şi reprezintă cu demnitate şi onoare echipa de suflet? Felicitări, MARIAN!

CITEȘTE ȘI  ISTORIE | Micile plăceri ale lui Baratky, cel cu care a fost comparat... Maradona!

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.