Scandal

Copos, ce vrei de la noi?

Faptul că zece trofee au fost câştigate exact în acelaşi timp în care clubul s-a aflat sub piciorul acestui om diabolic îi lasă impresia că are drept de viaţă şi de moarte total asupra Rapidului. Căci Copos aşa s-a comportat din momentul în care a preluat controlul în Giuleşti. A pus piciorul pe gâtul farmecului vişiniu, l-a lăsat să respire atât timp cât să ia vreo câteva porţii sănătoase de aer parfumat cu emoţiile unor bucurii uriaşe, iar apoi a început să-l calce din ce în ce mai tare, parcă în dorinţa de a-l înăbuşi definitiv. Copose, să ştii că Rapid n-o să moară că vrei tu, ba chiar te asigur că va trăi mult mai mult decât o vei face tu. De fapt mult mai mult decât noi toţi, căci noi suntem “muritori cu toţii, Rapidu-i nemuritor!” Dar tu, ce vrei de la Rapid?

Copos s-a zgârcit la 6.000 EUR

Că observăm că de-acum te-ai săturat şi tu de câte ori ai zis că vrei să te retragi şi să vinzi. N-ai avut niciodată asta în plan şi nici nu cred că o vei avea prea curând, iar acum nici măcar ţie nu-ţi mai place piesa asta ieftină pe care ai compus-o şi pe care ai interpretat-o fără pic de talent… Dar nu pricep ce urmăreşti acum. Ce pretenţie să am de la nişte arbitri compelxaţi care îşi bat joc de noi etapă de etapă, când tu le fluturi pe sub nas jucătorilor contracte de zeci, ba chiar sute de mii de euro, dar realitatea palpabilă este, de câteva luni încoace, doar prânzul de la ProRapid, gătit ad-hoc de doamna menajeră?

Păi Copose, e posibil ca tu să te zgârceşti la 6.000 de lei ca să faci recurs, preferând ca Rapid să joace ŞASE etape fără fani în Giuleşti??? E adevărat, punctele nu mai contează pentru noi oficial acum, dar tu nu ai cum să înţelegi ce bucurie unică trăieşte un suporter vişiniu în tribună, când Rapid câştigă sau măcar marchează un gol sub ochii lui…

Copos, pleacă din Giulești!

Nu poţi, pentru că nu eşti de-al nostru. N-ai fost niciodată! De aia, te rugăm cu toţii: PLEACĂ!!! Nu contează dacă vine sau nu cineva în locul tău. Las’ că ne descurcăm şi singuri. Facem chetă şi tot găsim noi o soluţie să menţinem Rapid în prima ligă, chiar dacă terminăm pe locul 14 an de an. Măcar nu mai avem lângă noi un impostor. Preferăm să pleci departe, cât mai departe. De Giuleşti, de Bucureşti, de România!!!

Să ţi se piardă urma, iar Rapidul să reintre în posesia noastră! Dar tu nu vrei asta, aşa-i? Nu, tu ai alte planuri, în care Rapid nu are o poziţie deloc privilegiată… Însă şi noi avem vise… Te visăm într-un loc răcoros pentru cât mai mulţi ani, unde să ai timp să scrii cărţi… Ce am zis de sari aşa???

Mă refer că aş vrea să te văd debarasat de realitatea şi de grijile cotidiene şi închis într-o lume numai a ta, unde nimeni nu-ţi poate perturba gândurile. Sunt convins că ai multe lucruri de pus pe hârtie. Adică blogul tău lasă asta de înţeles! Iar aceste lucruri pot fi puse în valoare doar dacă nicio prezenţă nu-ţi tulbură cugetările. Hai, poate membrii familiei, de câteva ori pe săptămână, să te mai reintegreze în realitate… Ai înţeles? De fapt, mă doare-n cot dacă şi ce ai înţeles. Ideea e una singură: lasă-ne în pace şi în mod sigur nimeni nu te va plânge şi regreta, dacă, prin absurd, de asta te temi, de nu pleci din Giuleşti!!!

Un RAPIDIST din peluză

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.