Scandal

EXCLUSIV – MM – PUI DE COMUNIST!!!

 

Un fost sef Metalexportimport, fosta ramura a Sidex si fost sponsor al Otelului Galati, sub protectia anonimatului, a raspuns catorva intrebari despre MM. A rezultat un interviu de exceptie pe care echipa www.1923.ro vi-l prezinta in exclusivitate!

Cum a ajuns MM in fotbal?

– Cu ajutorul lui Sandu Ion Florentin. Acesta l-a adus la Galati in postura de vicepresedinte.

A avut un rol in aceasta faptul ca Sandu Ion Florentin este nasul sau?

– Hahaha…. nicidecum! A fost ca o recompensa a faptului ca tatal lui MM, bun prieten cu Marin Enache fostul ministru al Industriei Metalurgice, l-a ajutat sa promoveze pe linie de partid.

Deci sa intelegem ca Gigi Becali are in curte un pui de comunist?

– Intelege fiecare ce vrea!

Initial a fost vicepresedinte. Ne puteti spune cum a ajuns presedinte la Galati?

– Nu e un secret pentru nimeni. Odata instalat vicepresedinte, MM nu a facut altceva decat sa-l „lucreze” pe Marius Stan.

Se zvoneste prin presa ca adevaratul motiv al „despartirii” dintre MM si Marius Stan a fost faptul ca MM ii facea avansuri secretarei acestuia, devenita intre timp sotia actualului primar al Galatiului. E adevarat?

– In niciun caz. MM pana sa vina in Bucuresti era foarte timid. Pe fata, caci pe ascuns era exact cum e acum. Bucurestiul l-a schimbat, iar dupa cum se comporta acum arata ca in timp a acumulat foarte multe frustrari.

Adica?

– Pai de exemplu, n-ai vazut cum vorbeste despre Cornel Dinu? Cum sa vorbesti asa despre unul dintre cei mai buni prieteni ai celui care te-a adus in fotbal?

Va referiti la…

– Da! La Sandu Ion Florentin. S-au rasturnat in rau ierarhiile. Nu mai exista respectul de alta data.

Totusi MM a fost la un pas de a fi numit presedintele Rapidului. De ce nu s-a mai intamplat acest lucru?

– Simplu! Din cauza faptului ca George Copos a pus cui trebuie o simpla intrebare si a primit raspunsul de care avea nevoie pentru a se razgandi! Dar hai sa-ti zic altceva… MM a fost mereu un copil rasfatat tinut in brate de cel de care-ti ziceam mai sus. Cand s-a plictisit de a fi presedinte la Galati a cerut mai mult.

„Din cauza” sau „Datorita”?

– Hehehe… smechere… asa e… datorita… eu ma pricep mai mult sa conduc firme decat la gramatica sau vocabular! Dar MM se pricepe la toate… Doar are mai multe vacante decat avem noi scoala, nu-i asa? Hahaha (n.r. rade cu pofta)

Despre fotbalul romanesc, in general, ce ne puteti spune?

– Nu vorbesc despre ceea ce nu cunosc. Vorbesc strict despre ceea ce stiu. Si ceea ce stiu ti-am zis deja. In rest nu am nimic de adaugat.

 

 

 

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.